CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget

LVS-apparater

2 Produkter
Filter
Nulstil

Mærke

Farve

  • gul
  • sort
  • farverig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Mammut Barryvox S Pakke Europe
Mammut Barryvox S Pakke Europe
Mammut
Barryvox S Pakke Europe
Vejl. udsalgspris 3.859 DKK 3.469 DKK
gratis forsendelse
- 10 %
Pieps Probe taske, sort/gul
Pieps Probe taske, sort/gul sort/gul
Pieps
Probe taske, sort/gul
Vejl. udsalgspris 52 DKK 39 DKK
- 25 %

LVS-apparater – når uheldet indtræffer

Pas godt på dig selv og dine medmennesker, næste gang det er blevet tid til at begive dig afsted på årets skiferie. Pieps Powder BTMed vores mange LVS-apparater kan du søge efter forsvundne personer i sneen.

Sikkerhedsudstyr til vintervejr og bjergliv

Som regel forbinder vi vintervejr med sjove aktiviteter som skiferie og snowboarding. Det er der absolut intet galt i, men det kan være en god idé at gøre sig bekendt med de risicis, der kan være forbundet med vinterens sjove sportsgrene. Laviner er unægtelig en af dem. Især hvis du er glad for offpist. Heldigvis kræver det ikke meget at forberede sig til, når uheldet indtræffer. Med det store sortimentet af sikkerhedsudstyr fra CAMPZ bliver du klædt på til enhver situation, så du kan handle hurtigt, når situationen kræver det. For eksempel tilbyder vi et velassorteret udvalg af lavinerygsække, sonder og skovle. Ligeledes har vi samlet en lang række LVS-apparater, der vil gøre dit vintereventyr til et sikkert et af slagsen.

Avanceret teknologi, der forbedrer din oplevelse og gør den mere sikker

De mange LVS-apparater fra CAMPZ gør det muligt for dig at søge efter forsvundne personer i sneen, der for eksempel er blevet begravet af en lavine. Apparaterne er alle lette at betjene og så vejer de minimalt. Det betyder, at de er ligetil at have med på tur. Den indbyggede sensor og brede cirkulære radar gør apparatet til et avanceret stykke teknologi, mens det store display gør det nemt at aflæse resultater. Med udstyr som dette er du sikker på at få en tryg oplevelse i vintervejret.