CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lad dig ikke begrænse af vinterkulden

LVS-apparater

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Pieps Micro Bæresystem, sort/hvid
Pieps Micro Bæresystem, sort/hvid sort/hvid
Pieps
Micro Bæresystem, sort/hvid
RRP 219 DKK 159 DKK
- 27 %

LVS-apparater – når uheldet indtræffer

Pas godt på dig selv og dine medmennesker, næste gang det er blevet tid til at begive dig afsted på årets skiferie. Pieps Powder BTMed vores mange LVS-apparater kan du søge efter forsvundne personer i sneen.

Sikkerhedsudstyr til vintervejr og bjergliv

Som regel forbinder vi vintervejr med sjove aktiviteter som skiferie og snowboarding. Det er der absolut intet galt i, men det kan være en god idé at gøre sig bekendt med de risicis, der kan være forbundet med vinterens sjove sportsgrene. Laviner er unægtelig en af dem. Især hvis du er glad for offpist. Heldigvis kræver det ikke meget at forberede sig til, når uheldet indtræffer. Med det store sortimentet af sikkerhedsudstyr fra CAMPZ bliver du klædt på til enhver situation, så du kan handle hurtigt, når situationen kræver det. For eksempel tilbyder vi et velassorteret udvalg af lavinerygsække, sonder og skovle. Ligeledes har vi samlet en lang række LVS-apparater, der vil gøre dit vintereventyr til et sikkert et af slagsen.

Avanceret teknologi, der forbedrer din oplevelse og gør den mere sikker

De mange LVS-apparater fra CAMPZ gør det muligt for dig at søge efter forsvundne personer i sneen, der for eksempel er blevet begravet af en lavine. Apparaterne er alle lette at betjene og så vejer de minimalt. Det betyder, at de er ligetil at have med på tur. Den indbyggede sensor og brede cirkulære radar gør apparatet til et avanceret stykke teknologi, mens det store display gør det nemt at aflæse resultater. Med udstyr som dette er du sikker på at få en tryg oplevelse i vintervejret.