CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Skihjelme

5 Produkter
Filter
Nulstil

Hjelmkonstruktion

  • Hybridkonstruktion 1
  • Shell-konstruktion + MIPS 1

Farve

  • lilla
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
POC Levator MIPS hjelm, violet/hvid
POC Levator MIPS hjelm, violet/hvid violet/hvid
POC
Levator MIPS hjelm, violet/hvid
Vejl. udsalgspris 4.089 DKK 1.439 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: XS-S | 51-54cm
- 64 %
UDSALG
Anon Prime MIPS Hjelm Herrer, sort
Anon Prime MIPS Hjelm Herrer, sort sort
Anon
Prime MIPS Hjelm Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.629 DKK 549 DKK
  • Versioner: S | 52-55cm
- 66 %
UDSALG
Silva Helmet Bracket til Cross Trail Series
Silva Helmet Bracket til Cross Trail Series
Silva
Helmet Bracket til Cross Trail Series
Vejl. udsalgspris 109 DKK 29 DKK
- 73 %
UDSALG
Silva Hjelmbeslag til Explr Series, sort
Silva Hjelmbeslag til Explr Series, sort sort
Silva
Hjelmbeslag til Explr Series, sort
Vejl. udsalgspris 139 DKK 39 DKK
- 71 %
UDSALG
Silva Hjelmbeslag til Explr Series, sort
Silva Hjelmbeslag til Explr Series, sort sort
Silva
Hjelmbeslag til Explr Series, sort
Vejl. udsalgspris 109 DKK 29 DKK
- 73 %
UDSALG

Husk at beskytte hovedet i forbindelse med skisport

Det er vigtigt at vælge en god skihjelm, der skal beskytte dig, når der er fart over feltet. Det gælder både dem der skal løbe langrend, og de som flyver med deres snowboards. Takket være innovativ teknologi kan du i dag finde skihjelme hos CAMPZ, som er i fedt design, behagelige at have på og sikre på samme tid.

Sikkerhed kommer i første række

Det er først og fremmest vigtigt, at din nye skihjelm overholder ASTM F2040 eller CE EN 1077-standarden. ASTM er den amerikanske organisation, der tester hjelme til fx skiløb og snowboarding, mens CE EN 1077 sørger for at godkende skihjelmene i henhold til europæiske standarder. Alpina Grap 2.0Men mest af alt er det naturligvis afgørende, at hjelmen kan justeres efter dit hoved. De fleste hjelme måles i cm. Mål din hovedstørrelse med et målebånd for at finde den rette størrelse. I forbindelse med størrelse kan det være nyttigt, hvis din nye hjelm har et såkaldt «fit-kit» med ekstra puder. Nogle hjelme har justeringssystemet IAS i form af et hjul i nakken, der kan være med til at bestemme størrelsen. Når det kommer til stykket, kan du teste hjelmen nemmest ved at ryste på hovedet. Hjelmen må ikke rutsje rundt, da den netop skal sidde fast og beskytte uden at sidde så stramt, at den generer. Det er som sagt vigtigt, at skihjelme er sikre, men du skal naturligvis også vælge et design på CAMPZ.dk med farver og detaljer, som giver dig ekstra selvtillid på skiferien.

Skihjelme med masser af fede funktioner

Indbygget udluftning sørger for at holde på varmen, når det er koldt, og at lede varmen væk, når det bliver for varmt. Vælg udluftningsmuligheder efter din kropstemperatur. Hvis du fryser ofte, så er det en god ide at vælge en hjelm med færre udluftningsmuligheder. Modsat er det en god ide at vælge en hjelm med flere udluftningsmuligheder, hvis du sveder nemt og hurtigt. Udluftning er ikke det eneste, som kan være en fast del af din nye hjelm. Du kan endda finde hjelme hos CAMPZ med indbygget mulighed for musik i ørene, så det nærmest føles som en Hollywood-film, når du flyver hen over bakkerne. Du kan også købe hjelme med indbyggede skibriller. Men hvis du gerne vil købe brillerne separat, så kan du passende vælge en skihjelm med goggle-holder. Der er masser af skibriller at vælge imellem på CAMPZ.dk. Udover brilletemaet, så har flere hjelme her på siden også aftagelige øreklapper, som er gode til når det er koldt i starten, og de er nemme at fjerne, når kropstemperaturen når nye højder efter et par timer i sneen.