CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Ski- og termoundetøj sæt

2 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • XL

Børnestørrelse

  • 176

Type

  • lange underbukser 2
  • langærmet 1

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Moorhead Thermo Sæt Børn, sort
Moorhead Thermo Sæt Børn, sort sort
Moorhead
Thermo Sæt Børn, sort
Vejl. udsalgspris 179 DKK 59 DKK
  • Versioner: 176
- 67 %
UDSALG
Odlo Active Warm Eco Special Baselayer sæt Herrer, sort
Odlo Active Warm Eco Special Baselayer sæt Herrer, sort sort
Odlo
Active Warm Eco Special Baselayer sæt Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 849 DKK 369 DKK
  • Versioner: XL
- 56 %
UDSALG

Nyd de kolde dage uden at lade de lave temperaturer gå dig på

Det er altid lidt sjovere at være udenfor om vinteren, hvis man kan slippe for at gå rundt og fryse. Hvad enten du dyrker motion, ræser ned af skiløjperne eller bare leger ude i kulden, så gælder det selvfølgelig om at kunne holde varmen både når pulsen er høj, men så sandelig også efter, at du har svedt og begynder at slappe af. Med et ski- og termoundertøjssæt fra CAMPZ behøver du ikke at være bange for ikke, at vinterkulden rammer dig. Vi har samlet et udvalg af hele sæt bestående af termoundertrøjer og termoleggins, som er ideelle til skiferierne eller til de lange og kølige ture udenfor. Craft Core WoolDet er det inderste lag, så naturligvis skal det også være et mest behagelige.

Sørg for at holde dig varm og tør i kulden

Vores ski- og termoundertøjssæt fås i forskellige materialer. Det er bomuld, uld, kunstfiber og andre førsteklasses tekstiler, der holder dig varm og tør på de selv de koldeste dage. De funktionelle materialer sikrer en høj temperaturkontrol, så selvom du har svedt meget, så bliver fugten nemt og hurtigt afledt. Det betyder, at du altid holder dig tør og varm. Det beskytter dig samtidig mod farlig afkøling. Derfor kan du nemt fortsætte efter en pause uden at begynde at fryse. De forskellige sæt fra CAMPZ sørger for en fantastisk varmeisolering. Det eneste, du skal beslutte dig for, er, hvilket materiale du foretrækker.

Skønne og farverige sæt til store og små

På CAMPZ finder du et stort udvalg af ski- og termoundertøjssæt til alle medlemmer af familien. Sættene fås i mange forskellige farver og størrelser, så det gør det nemt at finde et godt og behageligt sæt til enhver, stor som lille. Deres tætte snit sørger for, at de nemt passer under resten af tøjet. For en god pasform er yderst vigtigt, når det kommer til din bevægelsesfrihed. Jo bedre termoundertøjet passer, jo nemmere er det for dig at forblive aktiv hele dagen. Vores mange sæt sikrer høj komfort blandt andet med bløde syninger, der ikke kradser, uanset hvor mange timer du er i gang. Vi har gjort arbejdet for dig og fundet en overdel og en underdel, der allerede passer sammen. Du skal blot vælge den størrelse og den farve, som du eller den, som du vil have med ud i sneen, mest har lyst til.