Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Vivobarefoot

1 Produkt
Kategorier
VIVOBAREFOOT fra A-Z
  1. Fritidssko & -støvler
  2. Sneakers
Pris i kr.
Vivobarefoot

Vivobarefoot – Feeling is everything

Intet er mere afslappende for fødderne end at gå barfodet. Vivobarefoot lancerede deres barfodssko for første gang i 2004 og har siden produceret de flade, fleksible, skridsikre sko, som gør det muligt at gå eller løbe barfodet udenfor.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Vivobarefoot - næsten som at være barfodet

En ny skelsættende tendens har fundet vej til udendørslivet. En tendens, der bakker op om fodens naturlige struktur og funktioner og giver dig fornemmelsen af at leve livet barfodet. Hos CAMPZ dyrker vi tendensen og giver dig en række skomodeller at vælge blandt i Vivobarefoot.

En ny revolutionerende måde at tænke fodtøj

Vivobarefoot har fundet vej til markedet efter adskillige år med research. Mærket blev grundlagt i 1997 af Galahad Clark, der finder inspiration i at leve livet barfodet. Samme følelse har han siden den spæde start ønsket at inkorporere i det store sortiment af fodtøj fra mærket. Denne nye måde at tænke fodtøj har siden spredt sig som ringe i vandet, hvorfor du i dag kan finde et væld af modeller, der dyrker filosofien. Vivobarefoot er så originalt, som det kan blive, og hos CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for mærket, der i høj grad har revolutioneret måden, vi tænker fodtøj.

Bak op om fodens naturlige funktioner

Fodens struktur er skabt til bevægelse.Vivobarefoot Primus Trail SG I mange år har vi været vant til at understøtte den bevægelse med fodtøj tilsat en række beskyttende funktioner, der stiver af. De funktioner kan dog hæmme fodens egne. Det er et overstået kapital med fodtøj fra Vivobarefoot, der går ind og lader dine fødder udleve deres naturlige adfærd. De tynde, punktfrie såler resulterer i sko, der styrker dine fødder og giver dig en langt bedre føling med underlaget. Du efterlades med andre ord med en helt ny fornemmelse af terrænet, du betræder. Det brede design komplementerer desuden din fods former og sørger for stabilitet og fleksibilitet. Nu kan du vinke farvel til sko, der klemmer og ikke leverer mulighed for fri bevægelse. Disse sko matcher dine fødders former og styrker de naturlige funktioner frem for at tage over.

Designs der dyrker det minimalistiske og inspirationen fra naturen

Foruden den revolutionerende måde at tænke fodtøj, får du flotte minimalistiske og strømlinede designs, når du handler fodtøj fra Vivobarefoot til både damer og herrer. Det lækre og modebevidste fodtøj kan fuldende ethvert sports- og hverdagsoutfit, så du er klar uanset, hvilke omstændigheder du begiver dig ud i. Farvevalget er som oftest simpelt og i tråd med naturens egne farver. Dog med tendens til også at dyrke de mere iøjnefaldende farver. Det betyder mulighed for altid at finde en model, der stemmer overens med dine unikke præferencer.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!