CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1

Waca

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Waca Kagetallerken Melamin 19,5cm, rød
Waca Kagetallerken Melamin 19,5cm, rød rød
Waca
Kagetallerken Melamin 19,5cm, rød
Vejl. udsalgspris 44 DKK 29 DKK
- 34 %
SALE DEAL
Waca Skål Melamin Large 23,5cm, blå
Waca Skål Melamin Large 23,5cm, blå blå
Waca
Skål Melamin Large 23,5cm, blå
71 DKK

Waca – brudsikkert service, du kan tage med overalt her på CAMPZ.dk

Det er altid rart at have komforten ved at spise af en rigtig tallerken eller drikke af andet end en plastikkop, når du er på farten, men problemet er bare, at porcelænstallerkner og glas er for tunge at have med i rygsækken og går for let i stykker, hvis du taber dem. Waca tallerkenHer på CAMPZ.dk er vi glade for at introducere en serie af service fra Waca, som akkurat ligner det, du kender hjemmefra menmed den forskel, at det ikke er lavet i skrøbeligt porcelæn eller glas men derimod i lette og holdbare plastmaterialer. Derfor vejer de ikke meget, og de er lette at tage med og opbevare på vandreturen, i båden eller på camping, så du sparer vægt og opbevaringsplads, samtidig med du kan nyde den samme komfort, som du gør hjemme, når du indtager dit måltid.

Serien af service indeholder blandt andet

  • Tallerkner i hvidt melamin. Der er tale om både almindelige middagstallerkner, kagetallerkner og dybe tallerkner samt kopper. Melamin er et hærdet plastprodukt, som blandt andet den berømte margretheskål er lavet i. Det er let, men det er samtidigt stærkt og gør, at du får et sæt service, som ligner porcelæn på en prik, men som næsten intet vejer. Serien finders også i farverne rød, blå og granit.
  • Glas og kopper i polykarbonat fra Waca. Lige fra almindelige vandglas til halvliters ølglas i oktoberfest-stilen. Polykarbonat er et superstærkt og fuldt gennemsigtigt plastmateriale, der kan gå i opvaskemaskinen. Derfor kan du slappe af og nyde en øl i en pause på turen uden at bekymre dig om hverken at tabe det eller behøve at vaske det op i hånden.
  • Produkterne fra Waca er lavet afubrydelige materialer, hvilket naturligvis giver dem lang holdbarhed. Samtidig er de genanvendelige og påvirker miljøet i meget lav grad.