Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Wacaco

4 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Wacaco

Wacaco - Aromatisk kaffenydelse på farten

Wacaco udvikler praktiske løsninger til kaffefans, der ønsker at nyde deres elskede drik på farten uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan tilberede din kaffe - fra filterkaffe til espresso - efter dine høje krav, selv når du er på camping, vandretur eller i bjerghytten.

Sorter efter
Side 1 af
1

Nyd himmelske kaffestunder i naturen eller på farten

Kvalitetskaffe er ikke noget, man skal gå på kompromis med. Det forstår grundlæggeren af Wacaco, Hugo Cailleton, bedre end nogen anden.Wacaco Nanopresso Han har skabt en transportabel og håndholdt espressomaskine, som gør det nemt at nyde en skøn kop kaffe, uanset hvor du befinder dig. Den er er blevet testet af mange omgange af både Cailleton selv, men også hans venner, familie og af kaffeelskere verden over. Det er et blevet et populært produkt. En vurdering vi sagtens kan nikke genkende til her hos CAMPZ.

Nem og transportabel

Hos CAMPZ mener vi også, at en god kop kaffe ikke skal undervurderes. Den robuste konstruktion og de lette materialer gør det nemt at transportere maskinen på selv lange ture. Derudover betyder den meget pakkevenlige størrelse at du ikke skal kæmpe for at finde plads til den i rygsækken. Du behøver ikke at være hverken en professionel barista eller et teknologisk geni for at betjene de yderst brugervenlige kaffemaskiner fra Wacaco.

Alle fortjener en god kop kaffe, når de har mest behov for det

Uanset hvor du befinder dig eller, hvor langt du er nået på din rejse, så giv dig tid til at nyde ægte kvalitetskaffe. Giv din krop lidt ekstra energi, og find det smil frem, som dukker op, når man tager den første tår af en nybrygget kop kaffe. Det er et smil, vi værdsætter her hos CAMPZ, og det er noget, vi gerne vil give til vores kunder. Vi vælger at tilbyde en række kaffemaskiner fra Wacaco, fordi at vi mener, at selv om du står midt i vildmarken, så fortjener du en kaffeoplevelse, der er lidt udover det sædvanlige.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!