Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Walkstool

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Walkstool Comfort Stol
Walkstool Comfort Stol
Walkstool
Comfort Stol
Til 699 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 45cm65cm
Walkstool Steady til komfortstole
Walkstool Steady til komfortstole
Walkstool
Steady til komfortstole
169 DKK

Walkstool på campz.dk

Friluftslivet byder på mange glæder. Naturen, frisk luft, dyreliv og ofte uventede oplevelser. Og så kan man udføre stort set alle former for aktiviteter udendørs. Sport som boldspil, cykling, golf, vintersport som skiløb, snowboard, ishockey på tilfrosne søer, vandring i både mere fladt eller kuperet terræn, trekking og endda bjergbestigning, hvis man befinder sig i et område, hvor det er muligt. Bare en almindelig picnic kan være en udfordring i vores ofte våde klima, for det er ikke så sjovt at sidde og spise på jorden på et halvvådt tæppe. Men man kan også udføre mere stillesiddende sysler – fiskeri, amatørornitologi, jagt, hvor man bare skal sidde stille i timevis for at få øje på byttet, naturfotografering og meget mere. Walkstool ComfortMen også til udendørs koncerter, teaterforestillinger, opera i det fri og meget mere kan det være rart at kunne hvile benene engang imellem. Eller hvis man skal på camping med en tætpakket bil fyldt med bagage og børn, så er der måske ikke plads til det helt store campingmøblement.

Både aktive og passive har brug for at sidde godt

Fælles for både mere aktive og passive udendørsaktiviteter er, at man ind i mellem har brug for at sidde ned. Enten fordi man er træt efter fysiske udfoldelser, eller fordi aktiviteten i sig selv kræver, at man forholder sig helt i ro. Og der er immervæk grænser for, hvor længe man kan holde ud at stå op ved for eksempel ved en sø, hvor man har smidt en fiskesnøre ud – eller på jagten, hvor ens tålmodighed godt kan blive sat på en prøve i de lange ventetider. En Walkstool kan være løsningen på alle disse udfordringer. Hvis man foretrækker fiskeri fra stranden, så er for eksempel modellen Walkstool Comfort velegnet, for den har store gummifødder, som ikke synker ned i sandet, og generelt kræver ingen Walkstool olie eller andre smøremidler, så sand skader dem ikke. Så er det godt at have noget med at sidde på, og det leverer firmaet Walkstool – netop beregnet på alle ovennævnte typer af aktiviteter. Man kunne selvfølgelig i stedet bare tage en campingklapstol med, men den fylder, og den vejer! Og hvis man i forvejen har forskelligt grej med, så er sådan en type stol nok ikke det mest praktiske. Men Walkstool er en lille, sammenklappelig 3-benet stol, som ikke vejer mere, end at man kan bære den i bæltet eller i hånden i sammenklappet form. Og i løbet af nul komma fem kan man folde den ud til en behagelig stol eller skammel, om man vil. Navnet Walkstool giver næsten sig selv. Og nej, det er ikke fordi den kan gå af sig selv, men fordi du kan gå med den! En stol, der kan bruges til alle ovennævnte aktiviteter – og sikkert mange flere – skal være lille, let og komfortabel. Og så skal den først og fremmest være stabil at sidde på og let håndterbar, så man ikke skal stå og bakse med den alt for længe. De fleste har vist haft deres mas med at slå en gammeldags liggestol rigtigt op.

Walkstool er handy siddekomfort

Alle de kvaliteter besidder en Walkstool. Når den er foldet sammen, fylder den ikke mere, end at den kan ligge på en hylde i entreen eller i et klædeskab. Ud over det er den også flot designet og kan fås til en særdeles fordelagtig pris her på CAMPZ.dk. Sverige har enorme arealer af uberørt natur – og altså de rigeste muligheder for udendørsliv. Her kan man dyrke alt fra snesport over lystfiskeri til bjergvandring, så det er ikke så underligt, at Walkstool er en svensk opfindelse. Walkstool har teleskopben af aluminium, så den kan tilpasses til enhver kropshøjde. Walkstool SteadySædet er fremstillet af et hightech-materiale, som er blevet testet af Det Nationale Svenske Test og Research Institut og kan bære en vægt på mellem 225 og 425 kilo, så dermed kan en Walkstool nok bære de fleste! Stolen er herudover kvalitetstestet i alle detaljer, og derfor kan en Walkstool holde år efter år – selv med flittig brug. Teleskopbenene betyder også, at man kan bruge Walkstool i forskellige højder, for eksempel til arbejdsopgaver, hvor man normalt ellers bare ville knæle – for eksempel hvis cyklen skal fikses, eller ved arbejdsstillinger, hvor man skal bøje sig ind over et arbejdsemne. Her kan Walkstool være en stor aflastning for både knæ og ryg. Derfor bliver Walkstool også anbefalet af fysioterapeuter. Walkstool findes i to grundudgaver – Basic og Comfort. Basic-modellen kan fås med to siddehøjder – 50 og 60 cm og et sæde lavet af sort polyester. Comfort-modellen kan leveres i fire forskellige højder – 45, 55, 65 og 75 cm, og den laveste model har et ekstra stort sæde. Sædets størrelse reduceres med stolens højde. Walkstool Steady er et ekstraudstyr til Comfort-modellen, og det er et remsystem, man kan sætte omkring benenderne, dels for at øge stolens stabilitet, og dels for at forhindre, at stolen synker ned i en sumpet undergrund – for eksempel velegnet til jægere, men også mennesker, der arbejder på gulve med skridrisiko, kan med fordel bruge Steady-tilbehøret, og endelig kan det også anbefales til særligt tunge mennesker. Alle disse tre Walkstool produkter kan du finde på CAMPZ.dk, og når du handler her på CAMPZ.dk, har du altid 100 dages fuld returret, hvis du har gemt kvitteringen, og emballagen er ubrudt. Tjek Walkstool her, og sid godt!

  • Walkstool Basic
  • Walkstool Comfort
  • Walkstool Steady