CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Weber

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Der skal være plads til det hele på turen

Det er ikke altid nok at medbringe en rygsæk, når man begiver sig ud på nye oplevelser i naturen. Derfor vælger mange at spænde en anhænger på cyklen, som en praktisk løsning, der har plads til alle fornødenheder plus lidt ekstra. Weber byder ind med det helt rette udstyr, så din tur bliver perfekt.

Bringer alle dine ting fra A til B

Mange tænker sikkert på det berømte grillmærke, men ved dette tyske mærke er der tale om udstyr til din cykel, hvor anhængere og trailere er kerneprodukterne. Siden 1985 har Weber glædet børnehaver og familier overalt i Europa med deres første grundprodukt, der var en lille transporttrailer formet som en bus med små sæder langs siderne. I dag er sortimentet udvidet med mange flere praktiske hjælpemidler, der kan spændes fast på cyklen, så du kan medbringe mange flere ting end normalt. Mærket har især fokus på børnefamilier, da det er et segment, som altid har brug for ekstra plads. Weber VERSIONMen ingen skal snydes for de rummelige vogne, der er en stor hjælp i både hverdagen og ferier. Selv singler, par, unge eller ældre vil med lethed kunne manøvrere rundt i by og natur med et produkt fra Weber, så hold dig ikke tilbage, men tag rigeligt med i cykeltraileren, for de ergonomiske former og dynamiske former skaber en god balance.

Tag cyklen, når du skal ud i det fri

Man har brug for en cykeltrailer til rigtig mange ting. Og når der endelig skal investeres i en ordentlig model, så vælg tyske Weber, der gennem alle årene har sørget for at udvikle sig. Ved hjælp af 3D-software og innovative ideer skabes de mest praktiske og letanvendelige anhængere, der er gennemtestet og finpudset ned til mindste detalje. Tysk kvalitet og grundighed er noget, vi alle sætter pris på, og derfor bliver du endnu mere motiveret til at stige i sadlen og tage ud i det fri. Weber byder på en masse spændende løsninger, som nemt kan spændes bag på cyklen. Forskellige størrelser og designs giver dig noget at vælge imellem, og samtidig er forskellige komponenter og dele med til at holde produkterne up-to-date. Ved hjælp af de nyeste teknikker, masser af ekspertise, passion og et ønske om at skabe værdi i hverdagen, weekenden og ferien lykkes det altid Weber at tilfredsstille sine kunders behov. Derfor er mærket naturligvis også repræsenteret her på CAMPZ.dk.

Det perfekte valg til alverdens ting

En cykelanhænger bringer alt dit udstyr sikkert og komfortabelt frem til destinationen. Det er helt op til dig og dine behov, hvad du vælger at tage med i din cykeltrailer. Alt efter størrelse og model er der plads til telt, kogegrej, vandski, tasker, mad og meget mere. Weber er naturligvis også lig med fleksibilitet, så du kan også bruge anhængeren, hvis du skal en tur på planteskolen, hen at købe hundemad eller hente friske forsyninger af øl og sodavand i supermarkedet og ønsker et alternativ til bilen. Det er med at tænke kreativt og benytte sig af mulighederne, når nu dette nyttige mærke byder op til komfort og mobilitet. Uanset hvilken outdoor-aktivitet eller sportsgren du dyrker i det fri, så har Weber den perfekte transportløsning til dig, så bliv en del af fanskaren her på CAMPZ.dk.