CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
WECHSEL TENTS – Telte af højeste kvalitet
Outdoorentusiasten Jörg Schulz arbejdede i Berlin i slutningen af 1980'erne i en outdoorbutik og havde dagligt direkte kontakt med masser af telte, som han havde mulighed for at teste på sine ekspeditioner og ture. Han fandt forbedringsmuligheder på hver model og besluttede sig for at give teltproduktion et forsøg. Udstyret med en manuel symaskine begyndte han at producere teltprototyper af bomuld. I 1994 grundlagde Jörg firmaet "WECHSEL" sammen med en ven og præsenterede sine første telte. Teltene blev videreudviklet med årene og findes i dag i en lang række varianter. Outdoorentusiaster, eventyrere og campister verden over er begejstrede for teltene, som er opdelt i Travel Line, Zero-G Line og Unlimited Line.

Wechsel

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Wechsel Exogen 1 Bund, sort
Wechsel Exogen 1 Bund, sort sort
Wechsel
Exogen 1 Bund, sort
Vejl. udsalgspris 389 DKK 149 DKK
- 61 %
UDSALG
Wechsel Endeavour Groundsheet Bund, sort
Wechsel Endeavour Groundsheet Bund, sort sort
Wechsel
Endeavour Groundsheet Bund, sort
Vejl. udsalgspris 889 DKK 289 DKK
- 67 %
UDSALG
Wechsel Precursor Groundsheet Bund, sort
Wechsel Precursor Groundsheet Bund, sort sort
Wechsel
Precursor Groundsheet Bund, sort
Vejl. udsalgspris 659 DKK 199 DKK
- 69 %
UDSALG

Wechsel forstærker din campingoplevelse

De fleste virksomhedsejere starter ud inden for et område, som de i forvejen har en passion for. Det er også tilfældet for Jörg Schulze, som efter mange ekspeditioner, samt mange års arbejde i outdoor-branchen, valgte at starte eget teltmærke. I 1994 blev de første skitser udarbejdet og to år efter kunne det første telt fra Wechsel præsenteres. I dag tager forberedelsen stadig ca. to år fra de første strøg tegnes og indtil teltet står færdigt. Schulze har nemlig hele tiden haft ét hovedmål – at designe nogle af de bedste telte på markedet. Gennem tiden har han haft mange forskellige telte med på tur, men i sidste ende levede de aldrig helt op til forventningerne. Derfor måtte han tage sagen i egen hånd, og dermed kan du i dag få glæde af veludviklede telte fra Wechsel hos CAMPZ. Firmaet har været så betænksomt at tænke på forskellige typer af campister. Det byder nemlig på tre forskellige linjer, hvor Travel Line er beregnet til ferie og weekendture. Den anden linje er kaldet Zero-G Line og er designet til ture under mere ekstreme forhold. Unlimited Line er den tredje og sidste serie fra mærket. Wechsel Pathfinder Unlimited LineDet er telte, som du kan tage med helt op på de højeste bjergtoppe.

Telttyper for enhver campist

Det er især materialerne, som Wechsel har forbedret markant. Schulzes mission er nemlig at sætte en stopper for utætte telte, der heller ikke kan holde i blæst. Mærkets specialkonstruktioner er med til at holde styrken oppe, så dit telt ikke kollapser i uvejr. Ved nogle af de avancerede telte fra Unlimited Line eksempelvis – krydser stængerne hinanden 15 gange, hvilket sikrer et nærmest urokkeligt skelet. Indendørs i teltene er der også tænkt på de forskellige detaljer. Teltene er nemlig forsynet med ekstra mange lommer, så du altid kan holde god orden. Mange af teltene er også forsynet med en praktisk lomme over indgangsdøren, så du slipper for et forhæng, der hænger og dingler. Lynlåse er også brugt mange steder, så du eksempelvis kan lyne helt for ved vinduerne, så myg ikke kan snige sig ind. Du kan også lade vinduet på læsejlet stå åben og blot lyne flappen indvendig, så du stadig får luftcirkulation uden at blive generet af insekter. Wechsel har i den grad styr på detaljerne. Mærket er bl.a. nogle af de første til at lave teltstænger af titanium. De har også designet teltstænger i forskellige farvekoder, så det er nemt at samle teltet. Derudover byder mærket også på liggeunderlag, pløkker og andet telttilbehør i samme høje kvalitet.