CAMPZ - Camping & outdoorshop
Gør stilen let med vores håndplukkede outfits
Wechsel Travel Line: Alsidig og komfortabel
Er du på udkig efter et telt, som du kan tage med til søen, stranden eller bjergene? Måske behøver du ikke at tælle hvert eneste gram, fordi du skal cykle, køre i bil eller på motorcykel? Men du går helt sikkert op i kvaliteten af forarbejdningen, funktionsrelaterede detaljer og høj komfort. Så skal du vælge et af Wechsel's Travel Line-produkter. Alle modeller i denne serie opfylder mere end rigeligt behovene hos alle fra weekendcampister til ambitiøse trekkere.

Wechsel Travel Line

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • grå
  • brun

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Wechsel Outpost 2 Travel Line Telt, grå
Wechsel Outpost 2 Travel Line Telt, grå grå
Wechsel
Outpost 2 Travel Line Telt, grå
2.449 DKK
gratis forsendelse
Wechsel Outpost 3 Travel Line Telt, brun
Wechsel Outpost 3 Travel Line Telt, brun brun
Wechsel
Outpost 3 Travel Line Telt, brun
2.899 DKK
gratis forsendelse
Wechsel Mateno M Travel Line Liggeunderlag, grå
Wechsel Mateno M Travel Line Liggeunderlag, grå grå
Wechsel
Mateno M Travel Line Liggeunderlag, grå
RRP 179 DKK 169 DKK
Wechsel Teron L 5.0 Travel Line Liggeunderlag, grå
Wechsel Teron L 5.0 Travel Line Liggeunderlag, grå grå
Wechsel
Teron L 5.0 Travel Line Liggeunderlag, grå
859 DKK
gratis forsendelse
Wechsel Wing Travel Line Markise, brun
Wechsel Wing Travel Line Markise, brun brun
Wechsel
Wing Travel Line Markise, brun
619 DKK
Wechsel Travel Line Presenning L, beige
Wechsel Travel Line Presenning L, beige beige
Wechsel
Travel Line Presenning L, beige
919 DKK
gratis forsendelse

Fri til at være fri

Brugsvenlige og komfortable er det, der kendetegner produkterne fra Wechsel Travel Line, som er en serie af alsidige telte og presenninger i høj kvalitet.Wechsel Aurora 1 Travel Line Det tyske brand Wechsel har mere end 20 års erfaring med at udvikle og sælge telte i høj kvalitet. Siden Wechsel startede sin produktion i midten af 90’erne, har kvalitet og holdbarhed været vigtigere end vægten på deres robuste rejseudstyr. Det tager typisk to år for Wechsels designere at udvikle et nyt telt. Fra den første tegning forelægger, til teltet er ude i butikkerne. Fælles for alle teltene i Wechsel Travel Line serien, som CAMPZ.dk forhandler, er, at de er blevet grundigt testede af erfarne outdoor- og adventurefolk, inden de kommer på markedet. Wechsels motto er nemlig, at du skal være fri til at være fri, når du rejser, og uden bekymringer for, om dit telt holder eller leverer, når det gælder.

Du skal kunne sove godt i det fri

Wechsel Travel Line består af både tunneltelte, kuppeltelte, presenninger og liggeunderlag. Alle har det tilfælles, at de skal være nemme at have med på din rejse, uanset om du selv skal bære din bagage eller ej. Teltene skal kunne slås op i en håndevending, de skal være komfortable at opholde sig i, og de skal kunne holde vand og vind ude.

Åndbare telte, der er nemme at slå op

Telte fra Wechsel er klassikere gjort moderne. De smarte kuppel- og tunneltelte, som har plads til mellem en og fem personer, har alle både inder- og ydertelte for den bedst mulige sovekomfort. Strategisk placerede myggenet sikrer ventilationen, så teltet forbliver åndbart. Den vandtætte teltdug holder det indre telt tørt og sørger for, at kondensvand løber af. Det PU-behandlede ydertelt og de tapede sømme holder vind og nedbør væk. Alle teltene er geodætiske, hvilket gør dem gode at slå op i områder med for eksempel sne og vind, og de mange innovative løsninger gør teltene utroligt nemme at slå op - også for den uøvede.