Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

WeeDo

2 Produkter
WeeDo

WeeDo Funwear – Det er sjovt at være udendørs!

At klæde sig ud er en af barndommens store glæder. Derfor laver WeeDo flyverdragter og matchende tilbehør med en stor opmærksomhed på detaljerne, så små dinosaurer, enhjørninger, monstre, tigere og leoparder opmuntres til at gå udenfor og opleve verden. Perfekt til børn med en livlig fantasi!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Et drømmemærke for børn

Farvel til kedsomhed og til vejrudsigter! Tyske WeeDo er nemlig en rigtig opkvikker med deres sjove, nuttede, seje og søde univers med vinterdragter til børn. Firmaet har base i Hamborg og klæder poder på til ethvert eventyr – uanset vejr. WeeDo Unido UnicornDe yderst opsigtsvækkende snedragter får smilet frem hos både børn og voksne. Her er der ikke blot tale om et kostume, men om ægte snedragter i ypperste kvalitet. Hos CAMPZ elsker vi også at gøre børn glade. Derfor er sortimentet fra WeeDo en selvfølge hos os. Hvilket barn drømmer ikke om at være en farlig tiger, en fortryllende enhjørning eller et farverigt monster? Her får du de skønneste outfits, der er designet med kærlighed til selv den mindste detalje. Derfor er dragterne også så autentiske i looket. Dit barn vil med sikkerhed glemme alt om kulde og motion. De fantastiske farver og former er en motivation i sig selv for at komme ud og få rørt sig.

Fantasi bliver til virkelighed

Hver dag bliver som fastelavn med WeeDo i garderoben. Det er en fest for børn at møde op i børnehaven eller skolen iklædt en af de farverige dragter med hale, kløer, kappe, hanekam og andre sjove finurligheder. Men kollektionerne er mere end bare udelukkende humor. Materialerne er i højeste kvalitet, og håndværket er i en klasse for sig. Dragterne kan bruges igen og igen i årevis takket været et indbygget system i både ben og arme, som kan udvides i takt med, at barnet vokser. Lynlåsen kan desuden åbnes omkring livet, så det bliver nemt at komme på toilet uden at skulle have hele dragten af og på igen. Ekstra forstærkninger på knæ og albuer med optimeret slidstyrke lader barnet kravle og klatre på livet løs. Vandtætte og åndbare materialer højner funktionaliteten, så der hele tiden opretholdes en behagelig kropstemperatur. Praktiske detaljer går ganske enkelt op i en højere enhed sammen med de top cool designs.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!