Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.


Westfield

(1 Produkt)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Westfield camping stole på campz.dk

”Go West”, lød kampråbet fra de tusindvis af nybyggere, som oversvømmede det amerikanske kontinent i slutningen af 1700-tallet og starten af 1800-tallet. Mange europæere – og ikke mindst skandinaver – søgte lykken i det forjættede land. De mest eventyrlystne og lykkeridderne drog helt op til Alaska for at grave guld, mens de fleste andre var familier, som mere beskedent ønskede et stykke frugtbart land, hvor de kunne dyrke jorden som i deres hjemlande – og bygge en lille bjælkehytte og i øvrigt dyrke familielivet og landbruget i al fred og fordragelighed.
Westfield Online Shop
Men det var lange og strenge rejser på tværs over det amerikanske kontinent. Gennem Midtvestens øde områder og til tider stegende hede ørkener. Befordringsmidlet var som regel en prærievogn trukket af heste. Prærievognen var egentlig bare en hestevogn med et stykke sejldug spændt over ladet ved hjælp af nogle krumme træstivere. Sejldugen havde både den fordel, at den kunne beskytte mod den skånselsløse sol, og den kunne tilbyde en eller anden form for husly om natten. Det var primitivt, og der er ingen tvivl om, at de vovelystne havde sat pris på den lejrkomfort, som leverandøren af campingudstyr,Westfield, kan tilbyde her på Campz.dk. Men nybyggerne måtte klare sig med de forhåndenværende midler, og opfindsomheden var stor, når komforten skulle bringes en anelse i vejret. Nogle af nybyggerne, som havde deres rødder i kvækerbevægelsen,dannede et religiøst samfund, som de kaldte Shakerne.

Håndværk til fingerspidserne

Shakerne var dygtige håndværkere, og som møbler til deres nybyggerhuse lavede de enkle og solide møbler – af træ, selvfølgelig. Shakerne havde nogle idealer om, at deres møbler skulle være præget af enkelthed, rene linjer, perfektion og af høj kvalitet, både håndværksmæssigt og kunstnerisk. Shakermøblerne blev så populære, at de blev solgt over hele USA, og de lagde grunden til de senere funktionalistiske stilarter fra starten af det 20. århundrede. Stilen blev også meget populær i Europa, og ikke mindst den store danske møbelarkitekt Børge Mogensen var stærkt inspireret af stilen – og designede sit helt eget Shakerbord, som er i høj kurs i dag som samlerobjekt. Men Shakermøbler var tunge og langt fra så egnede til lejrbrug som de møbler, Westfield producerer i dag. For alt campingudstyr skal være let, enkelt at bruge og veldesignet, er Westfields filosofi. Westfield er et amerikansk firma med base i Indianapolis i staten Indiana, og det er i dag nok et af de mest berømte mærker inden for udendørs produkter. Indiana er en af staterne i det amerikanske Midtvesten – altså en stat, som mange af nybyggerne er draget igennem, og det er da ikke umuligt, at firmaet har hentet inspiration fra disse nybyggere. Det ville helt sikkert have været nemmere, hvis den lange rejse var foregået med udstyr fra Westfield, for firmaet producerer stort set produkter til alle former for fritids-, udendørs- og campingliv. Telte findes i næsten enhver udformning og størrelse – til meget få eller blot et enkelt menneske eller til større familier i store familietelte. Der findes kuppeltelte, tunneltelte og endda pavilloner og partytelte, hvis man skal have gæster i haven. Man finder også en lang række produkter til bagageopbevaring og transport: Rygsække, rejsetasker, vandtætte vadsække, tasker til fiskegrej – oven i købet med indbygget stol og meget mere.

Møbler til sommerhus eller camping

Og nu vi er ved møblementet, så kan Westfield levere møbler til udendørs brug i mange forskellige udgaver. Spisebord med tilhørende stole, mindre borde, for eksempel med glasplade, komfortable stole med hynder, lave kaffeborde med lænestole i vejrbestandigt flet og hængesofaer, hvor man rigtigt kan slappe af og nyde udendørslivet og den friske luft i fulde drag. Disse møbler er nok mest til stationær brug i for eksempel et sommerhus, men Westfield har naturligvis også en stor kollektion af deciderede campingmøbler. Liggestole, klapstole, campingborde, foldbare skabe til for eksempel køkkengrej og kogeblus og meget mere. Hele denne kollektion udmærker sig ved, at alle møbler er lavet i lette materialer, og de kan nemt og hurtigt pakkes sammen, så de fylder mindst muligt i bilens bagagerum eller inde i campingvognen eller autocamperen, hvis det hele skal med på ferie.

Det skal være lige så nemt som derhjemme

Endelig producererWestfield også udstyr til brug på jagt. Vandtætte etuier til geværer, specialtasker til jagt, stole med integreret geværstøtte med mere. Westfield har tre nøgleord, når det gælder deres produkter, nemlig ”mode”, ”optimistisk” og ”progressiv”, og det munder ud i filosofien: Gør dit udendørs liv lige så nemt som derhjemme. Virksomheden investerer store summer i research og udvikling, og derfor kan man altid regne med, at produkter fra Westfield er helt på forkant med markedet. På Campz.dk finder du en række af de mest populære campingmøbler fra Westfield, så mon ikke du kan finde noget, der passer dine behov for komfort i ferien? Når du handler her på Campz.dk, har du altid 100 dages fuld returret, hvis du har gemt kvitteringen, og emballagen er ubrudt. Tjek Westfield her og bestil varerne; så har du dem i løbet af få dage.
  • Campingbriks
  • Klapstole i flerestørrelser
  • Lette campingtaburetter


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling