CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Klatring med Wild Country og venner siden 1977

Wild Country er opstået som et visionært teamwork mellem de dedikerede klatrere Ray Jardine og Mark Vallance. Virksomheden startede med at bringe det revolutionerende klatreudstyr "Friends" ud på markedet. Mærket, der har hovedkvarter i Peak District, et berømt klatreområde i Storbritannien, producerer stadig innovativt klatreudstyr af høj kvalitet den dag i dag.

Topkategorier

Wild Country

4 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • L
  • XL

Farve

  • grøn
  • blå
  • petroleumsblå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Wild Country Session AOP Leggings Damer, petroleumsgrøn
Wild Country Session AOP Leggings Damer, petroleumsgrøn petroleumsgrøn
Wild Country
Session AOP Leggings Damer, petroleumsgrøn
Vejl. udsalgspris 549 DKK 299 DKK
  • Versioner: IT 48 | EU 42
- 45 %
Wild Country Session AOP Leggings Damer, grøn
Wild Country Session AOP Leggings Damer, grøn grøn
Wild Country
Session AOP Leggings Damer, grøn
Vejl. udsalgspris 549 DKK 299 DKK
  • Versioner: IT 46 | EU 40
- 45 %
Wild Country Session Tank Damer, grøn
Wild Country Session Tank Damer, grøn grøn
Wild Country
Session Tank Damer, grøn
Vejl. udsalgspris 259 DKK 139 DKK
  • Versioner: XL
- 46 %
Wild Country Transition Bukser Herrer, blå
Wild Country Transition Bukser Herrer, blå blå
Wild Country
Transition Bukser Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 729 DKK 319 DKK
  • Versioner: L
- 56 %

Ud i naturens vilde terræn og mærk suset

For klatrere er Wild Country en kærkommen gave. Mærket har siden starten i 1977 været først i verden med flere innovative designs. Basen i England danner ramme om designværksted, mens klatreerfaring også hentes globalt. Atleter fra øverste niveau bruger nemlig mærkets produkter, når klippevægge skal besejres. I den forbindelse er klemkiler og friends en stor del af udstyret. De ser ikke ud af meget, men er helt uundværlige, for at hægte sig fast i sprækker og huller på væggen. Wild Country har sågar designet verdens mindste klemkile tilbage i 2002. Førende designs ligger bare til det britiske mærke, som er tilgængeligt hos CAMPZ. Masser af gode idéer og medarbejdere, der fører dem ud i livet, har gjort mærket meget attraktivt. I 2004 designede man verdens letteste, men også stærkeste, karabin, som op til i dag stadig er blandt mærkets bestsellers. Wild Country RockcentricDu vil føle komforten med det samme iført et af de vanedannende klatrebælter. En særlig selekonstruktion sørger for at fordele vægten ligeligt, så du på bedste vis føler dig i balance. Skum på både hoftebælte og ben er designet med ventilationskanaler, der hjælper med at holde et tempereret klima. Perfekt til både hurtig, moderne sportsklatring, eller lange seje træk på høje klippevægge.

En fuldendt klatreoplevelse med Wild Country

Et meget omfattende produktsortiment fra Wild Country klæder dig på til nutidens og fremtidens klatreture af forskellig karakter. Du skal selvfølgelig også have noget at opbevare alt dit udstyr i. Her kommer de funktionelle klatrerygsække dig til undsætning. Vandafvisende overflader og slidstærke materialer sørger for hårdfør opbevaring, samtidig med at rumopdelingen holder styr på reb, kalk, skiftetøj og hvad du ellers har med. Når du har alt udstyr og tilbehør på plads, skal du naturligvis ikke snydes for klatretøj. Wild Country er ligeledes mestre i at designe beklædning, så du får fri bevægelighed til at indtage klatrevægge og klipper. Elastiske materialer sørger for, at du aldrig begrænses i dine bevægelser, mens åndbare membraner leder fugt væk fra huden, så den kan fordampe. Dermed er du sikret et tørt kropsklima, så du ufortrødent kan kæmpe videre mod toppen. Det engelske mærke er dybt engageret i bæredygtighed. Medlemskab af Bluesign-programmet og brug af økologisk bomuld er blot nogle af de ting, der integreres i processerne, så du på mere miljøbevidst vis kan dyrke naturens glæder via klatresport. Designfilosofien er, at sikkerhed kommer i første række. Og her er man i helt trygge hænder takket være samarbejde med fagfolk, elitesportsfolk og brugen af innovative produktionsmetoder.