Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Woolpower 107 Produkter

Woolpower

Woolpower funktionsundertøj

Woolpower er en førende producent inden for funktionsundertøj til sport og outdoor. Woolpower forarbejder specialudviklede bomuldsfibre i høj kvalitet, så undertøjet giver perfekt beskyttelse mod vind og regn. Derudover er bl.a. trøjer, sokker og veste åndbare og sikrer en fremragende temperaturfordeling. Woolpower funktionsundertøj er dermed det oplagte valg til outdooraktiviteter i al slags vejr og til alle årstider.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Den rette uld gør sig godt på kroppen

Normalt fobinder man uld med noget, der kradser og varmer, men alt efter uldtype kan man mærke en stor forskel på dette naturprodukt. Hos svenske Woolpower har man valgt merinould som det bærende materiale, da det har så mange fordele, som folk ikke lige er klar over. Først og fremmest kradser det ikke, så komforten er opnået med det samme. Woolpower LiteDerudover isolerer det rigtig effektivt, samtidig med at det også virker kølende, hvis det bliver for varmt. Det sørger dermed for en meget regulerende og balanceret temperatur. En anden skøn ting er, at det ikke lugter surt, når man sveder, da fugt og lugte udåndes i de naturlige fibre. Så alt i alt er merinould noget, man bør holde ekstra øje med.

Sørg for den rette indpakning

Firmanavnet hos dette svenske familieforetagende kunne ikke være mere velvalgt. Der er nemlig masser af kraft og power bag sortimenterne. Omgivelserne samt firmaets erfaring siden 1969 er med til at løfte kollektionerne op på et meget højt niveau. Firmaet har også billeder af alle deres syersker, som printer deres navn ind i vaskemærket. Dermed får man et autentisk og personligt forhold til mærket, hvilket skaber ekstra meget tillid og kvalitet. Hos Woolpower byder man både på basislag, mellemlag samt sokker og hovedbeklædning. Dermed kan du selv klæde dig af og på efter sæsonerne og dine specifikke aktiviteter. Udover de høje kvalitetsprodukter tænker man også på miljøet samt dyrevelfærd, så du får et komplet mærke over hele linjen, hvor hver en proces er gennemsyret af omtanke, ekspertise samt passion.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!