CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

X-Bionic Effektor G2 Kør skjorte SS Damer, orange

ID: 1383396

1.069 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Størrelsen er en smule mindre end normalt
    Pasform:
    Smal
    S udsolgt online
    M udsolgt online
    L udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

X-Bionic Effektor G2 Kør skjorte SS Damer, orange (sunset orange/namib red)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Er du en løbeentusiast? Nu kan du nå et nyt højdepunkt i din løbepræstation! Fordi X-BIONIC EFFEKTOR 4.0 RUN SHIRT SH SL WOMEN til kvinder, der er begejstrede for at løbe, maksimerer din præstation med alle innovationer fra den nye X-BIONIC 4.0-generation. Nyligt integreret: ThermoSyphon-systemet, den næste generation af det legendariske patenterede 3D Bionic Sphere-system. Dens komplekse 3D-struktur på ryggen og brystet har interne og eksterne luftkanaler, hvis termodynamik forbedrer dit hudklima. ThermoSyphon køler, når du sveder, og varmer dig, når du fryser. Tætliggende kanaler opfanger sved og transporterer det til fordampningsintensive områder. Dette maksimerer køling og øger din ydeevne. Din ekstra præstationsforstærker: X-BIONIC Partialkompression udøver pres på dine muskler via smalle stænger og reducerer derved muskelvibrationer, forbedrer ilt- og næringsstoftilførslen til musklerne og muliggør hurtigere regeneration - alt sammen uden at negligere køling af huden. Dette X-BIONIC 4.0-generationsprodukt er fremstillet ved hjælp af Retina-teknologi med ultrahøj opløsning. Du kan mærke forskellen i den høje effektive tæthed, den intensive funktionelle overførsel og de præcist definerede funktionszoner.

Neuro-respons-effekt
Effektor-teknologien anerkender den neurale fysiologi som et ekstra boost til præstationsevnen. Med X-Bionic Partialkompression udøver den et konstant målrettet pres på de perifere neuroner og skaber en konstant tilstand af kamp-eller-flugt. Dette konstant aktiverede forhold til nervesystemet muliggør en optimeret muskelanvendelse og skaber afgørende præstationsfordele.

X-bionisk delvis kompression
Partial Kompression fra X-Bionic udnytter fordelene ved kompression uden at glemme at køle. Under sportsaktiviteter skabes der kropsvarme. I ekstreme situationer op til 1,200 watt. Op til 90 % af denne mængde frigøres af sportsudøveren fra huden for at opretholde en kropstemperatur på 37 °C. X-BIONIC Partial Kompression anvender målrettet tryk på 1 mm brede ribber. Til venstre og højre for højderyggen er der et kompressionsfrit område, hvor kompression kan have en negativ indvirkning på blodcirkulationen til huden. På denne måde forbliver blodgennemstrømningen i vener og kapillærer uhindret. Partial Kompression bruger huden som køleflade og kan således udnytte kroppens personlige mikroklima til at optimere ydeevnen.

Varmeoverførselszone
Det ekstremt fine net mellem kompressionsrillerne gør, at varmen kan ledes optimalt bort.

3D-bionisk kuglesystem
Efterlader en restfugt på huden, som kroppen ikke opfatter som fugt. Vi har ingen sensorer til sved. Vi kan kun opfatte sved mekanisk, når der dannes dråber, som begynder at sive nedad. Først på det tidspunkt registrerer vi "våd". Svedfælder absorberer denne fugt, før den mærkes, og suger den væk for at fordampe og bortskaffe den gennem termisk dynamik. Der er kun en tynd fugtfilm tilbage på huden. Køling er naturligvis ikke mulig uden fugt.

Svedfælder
Fang sved, før du begynder at mærke det. Transpirationen kan transporteres væk, så den kan fordampe ved hjælp af varmedynamik. Der efterlades en svedfilm, der er for tynd til at kunne mærkes, og som køler huden.

Svedfælder ved halebenet
Svedfangerne ved halebenet er specifikt rettet mod at fange sved, der strømmer mod balderne. Denne første fase, som ofte fører til gnidningssår, afbrydes, før den overhovedet kan begynde.

Iso-Shoulder
Beskytter skulderområdet mod vind og kulde.

Aktiv-Bund
Holder trøjen fra at glide op eller snøre ind.

Ideo-Waistband
Ideelt designet, ergonomisk optimeret. Den ergonomisk optimerede linning med en højere snitlinje i ryggen holder tøjet på plads, selv ved konstant bevægelse.

Vis alle modeller fra X-Bionic Effector-serien
Vedligeholdelsesinstruktioner
40°C normal wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

I korte træk

Pasform
Pasform
Smal
størrelsesinformation
størrelsesinformation
Størrelsen er en smule mindre end normalt
med kompression effekt
med kompression effekt
ja
Ærmelængde
Ærmelængde
Korter ærmer
Collar
Collar
Rund hals

Funktioner

Tilsigtet brug
Trailløb, Løb
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
T-shirt
Collar:
Rund hals
Ærmelængde:
Kortærmet skjorte
Anvendelsesområde:
Løb
Tøj lag:
Basislag / funktionslag
Materiale:
90% polyamid, 7% elastan, 3% polypropylen
Sæson:
Sommer
Ærme
Sleeve form:
Raglanærmer
Ærmelængde:
Korter ærmer
Funktioner
Egenskaber:
Hurtigttørrende
Materiale
med kompression effekt:
ja
Snit
størrelsesinformation:
Størrelsen er en smule mindre end normalt
Pasform:
Smal
Modelår
2023
Produktnummer
1383396
EAN
7613418000963

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.