CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

X-Bionic Fennec 4.0 Løbeshorts Herrer, grå/sølv

ID: 1383405

Vejl. udsalgspris 1.099 DKK
569 DKK
- 48 %
Inkl. moms. plus Leveringspris
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Størrelsen er en smule mindre end normalt
    Pasform:
    Smal
    S udsolgt online
    M udsolgt online
    L udsolgt online
    XL udsolgt online
    XXL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

X-Bionic Fennec 4.0 Løbeshorts Herrer, grå/sølv (anthracite/silver)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Fennec-serien er præstationsorienteret. Videnskabelig forskning viser, at atleter bruger op til 97 % af deres energi på at kontrollere kroppens temperatur. At geninvestere en brøkdel af denne energi i den sportslige præstation kan have en enorm effekt. Inspirationen fra naturen hjalp os med at forstå, hvordan vi kan hjælpe atleterne med at geninvestere den værdifulde energi. Fennec-hunden med sin tykke sølvfarvede pels lever i ørkenen og kan kontrollere sin kropsvarme ved at reflektere den omgivende varme fra solen og omgivelserne. Den trekantede tråd i FENNEC-shortsene gør dette muligt for atleten. De patenterede teknologier, der er integreret i X-BIONIC FENNEC 4.0 RUNNING SHORTS, gør produktet unikt i hele verden. Teknologierne er anatomisk og præcist placeret for at forbedre atleternes præstationsevne i ekstrem varme. Integrationen af 3D Bionic Sphere med ThermoSyphon System sikrer optimal klimabalance. Den køler, når du sveder, og varmer, når du fryser. Strategisk placerede svedfangere forhindrer ubehageligt løb og dryp af sved.
XITANIT 2.0-tråden, som udgør 63 % af produktet, er meget ledende og kan reflektere varmestråling, så du holder dig kølig selv under de varmeste forhold. Desuden forhindrer dette revolutionerende materiale bakterievækst.
Med X-BIONIC FENNEC 4.0 RUNNING PANTS er du optimalt forberedt til enhver løbetur i solens varme. Brug din energi fornuftigt med X-BIONIC!


Svedfælder
Fang sved, før du begynder at mærke det. Transpirationen kan transporteres væk, så den kan fordampe ved hjælp af varmedynamik. Der efterlades en svedfilm, der er for tynd til at kunne mærkes, og som køler huden.

3D-bionisk kuglesystem
Efterlader en restfugt på huden, som kroppen ikke opfatter som fugt. Vi har ingen sensorer til sved. Vi kan kun opfatte sved mekanisk, når der dannes dråber, som begynder at sive nedad. Først på det tidspunkt registrerer vi "våd". Svedfælder absorberer denne fugt, før den mærkes, og suger den væk for at fordampe og bortskaffe den gennem termisk dynamik. Der er kun en tynd fugtfilm tilbage på huden. Køling er naturligvis ikke mulig uden fugt.

Kanal for klimaanlæg
Air-Conditioning Channel er et ventilationssystem af kanaler, der flyder rundt om kroppen og løbende leder fugt og varme væk. Dette giver mulighed for frisk luftcirkulation for at forbedre ydeevnen yderligere.

Aktiv-Bund
Holder trøjen fra at glide op eller snøre ind.

Ideo-Waistband
Ideelt designet, ergonomisk optimeret. Den ergonomisk optimerede linning med en højere snitlinje i ryggen holder tøjet på plads, selv ved konstant bevægelse.

Retina
Ultrahøj definitionskvalitet for maksimal funktionel tæthed, præcise funktionelle zoner og effektiv funktionel transmission.

Hud NODOR
Skin NODOR er et klimaaktiveret nanofilamentmateriale, der hjælper med at reducere kropslugt og bakterievækst.

ISO-pad
Målrettet isolering af de enkelte kropsdele mod kulde kan forhindre, at kroppen bliver kold. Derfor holder ISO-Pads på kropsvarmen, som er nødvendig for at sikre de indre organers funktionalitet

Innerlap AirConditioning Zone
Med hensyn til muskelydelse reagerer inderlåret mindre på kulde. Det ved vi alle instinktivt: Når vores hænder er kolde, lægger vi dem mellem lårene for at varme dem op, hvilket hjælper os til hurtigere at genetablere vores generelle følelse af varme. Innerlap AirConditioningZone er blevet placeret i dette område. Det er et fint strikket netstof med nul isolering. Køling sker derfor i første omgang gennem luftudveksling. Så snart sveden er begyndt at fordampe, går køleprocessen et skridt videre, da aktiveringssystemet ligger direkte ved siden af huden.

Vis alle modeller fra X-Bionic Fennec-serien
Vedligeholdelsesinstruktioner
40°C normal wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

I korte træk

Pasform
Pasform
Smal
størrelsesinformation
størrelsesinformation
Størrelsen er en smule mindre end normalt
med kompression effekt
med kompression effekt
ja

Funktioner

Tilsigtet brug
Trailløb, Løb
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Type:
Running Tight
Sæson:
Sommer
Ben længde:
Kort
Funktioner
Egenskaber:
Hurtigttørrende, stærkt åndbar
Behandling
Linning:
Elastisk bund
Materiale
Sammensætning :
63% polyester, 32% polypropylen, 5% elastan
med kompression effekt:
ja
Snit
størrelsesinformation:
Størrelsen er en smule mindre end normalt
Pasform:
Smal
Modelår
2023
Produktnummer
1383405
EAN
7613418035279

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.