CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

X-Bionic Twyce G2 Løbeshorts Herrer, orange

ID: 1383456

Vejl. udsalgspris 1.179 DKK
949 DKK
- 19 %
Inkl. moms., gratis forsendelse
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Størrelsen er en smule mindre end normalt
    Pasform:
    Smal
    S udsolgt online
    M udsolgt online
    L udsolgt online
    XL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

X-Bionic Twyce G2 Løbeshorts Herrer, orange (sunset orange/teal blue)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Løb hurtigere uden at blive overophedet! TWYCE G2 RUN SHORTS MEN fra X-BIONIC 4.0-generationen giver dig den største køleflade af alle X-BIONIC-løbeshorts. De giver løbeentusiasterne de perfekte forudsætninger for at opretholde en høj aktivitet i varmt vejr. Din første fordel er det patenterede, prisbelønnede og uhørt effektive ThermoSyphon System, den næste generation af 3D Bionic Sphere Systemet foran. Dens komplekse 3D-strukturer og Y-formede elementer maksimerer luftudvekslingen. Den køler, når du sveder, og varmer dig, når du fryser - og den opnår disse varme- og køleeffekter hurtigere og mere effektivt end nogensinde før. Din anden fordel: Dette præcist udformede funktionstøj til løbere er fremstillet i Retina ultra-high-definition-kvalitet. Du kan mærke forskellen i den høje effektive tæthed, den intensive funktionelle transmission og de præcist definerede funktionszoner. Shortsene har en praktisk baglomme.

3D-bionisk kuglesystem
Efterlader en restfugt på huden, som kroppen ikke opfatter som fugt. Vi har ingen sensorer til sved. Vi kan kun opfatte sved mekanisk, når der dannes dråber, som begynder at sive nedad. Først på det tidspunkt registrerer vi "våd". Svedfælder absorberer denne fugt, før den mærkes, og suger den væk for at fordampe og bortskaffe den gennem termisk dynamik. Der er kun en tynd fugtfilm tilbage på huden. Køling er naturligvis ikke mulig uden fugt.

Termosyphon
Den patenterede ThermoSyphon-struktur tilføjer en ekstra dimension til de særlige egenskaber ved 3D Bionic Sphere-systemet: Y-formede elementer understøtter den naturlige termodynamik og forbedrer dermed svedtransporten.

Kanal for klimaanlæg
Air-Conditioning Channel er et ventilationssystem af kanaler, der flyder rundt om kroppen og løbende leder fugt og varme væk. Dette giver mulighed for frisk luftcirkulation for at forbedre ydeevnen yderligere.

AktivBund
Den meget elastiske aktive linning sikrer en sikker pasform og støtte uden at begrænse eller hæmme bevægelsen.

IDEO-Bund
Den ideelt udformede, ergonomisk optimerede linning med et højere snit i ryggen holder tøjet på plads, selv ved konstante bevægelser.

Innerlap AirConditioning Zone
Med hensyn til muskelydelse reagerer inderlåret mindre på kulde. Det ved vi alle instinktivt: Når vores hænder er kolde, lægger vi dem mellem lårene for at varme dem op, hvilket hjælper os til hurtigere at genetablere vores generelle følelse af varme. Innerlap AirConditioningZone er blevet placeret i dette område. Det er et fint strikket netstof med nul isolering. Køling sker derfor i første omgang gennem luftudveksling. Så snart sveden er begyndt at fordampe, går køleprocessen et skridt videre, da aktiveringssystemet ligger direkte ved siden af huden.

Svedfælder
Fang sved, før du begynder at mærke det. Transpirationen kan transporteres væk, så den kan fordampe ved hjælp af varmedynamik. Der efterlades en svedfilm, der er for tynd til at kunne mærkes, og som køler huden.

Twyce Cool Zone
I bryst- og rygområdet og under armhulerne. Hydrofil og hydrofobe fibre absorberer overskydende sved fra 3D-BionicSphere-systemet, overfører den og lader den fordampe over et stort område for at holde dig afkølet.

X-bionisk delvis kompression
Partial Kompression fra X-Bionic udnytter fordelene ved kompression uden at glemme at køle. Under sportsaktiviteter skabes der kropsvarme. I ekstreme situationer op til 1,200 watt. Op til 90 % af denne mængde frigøres af sportsudøveren fra huden for at opretholde en kropstemperatur på 37 °C. X-BIONIC Partial Kompression anvender målrettet tryk på 1 mm brede ribber. Til venstre og højre for højderyggen er der et kompressionsfrit område, hvor kompression kan have en negativ indvirkning på blodcirkulationen til huden. På denne måde forbliver blodgennemstrømningen i vener og kapillærer uhindret. Partial Kompression bruger huden som køleflade og kan således udnytte kroppens personlige mikroklima til at optimere ydeevnen.

ISO-pad
Den målrettede isolering af de enkelte kropsområder mod kulde kan forhindre, at kroppen afkøles. Derfor lagrer ISO-puder over hoftebenene den nødvendige kropsvarme til at opretholde de indre organers funktion.

Vis alle modeller fra X-Bionic Twyce-serien
Vedligeholdelsesinstruktioner
40°C normal wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

I korte træk

Pasform
Pasform
Smal
størrelsesinformation
størrelsesinformation
Størrelsen er en smule mindre end normalt
med kompression effekt
med kompression effekt
ja

Funktioner

Tilsigtet brug
Trailløb, Løb
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Type:
Running Tight
Sæson:
Sommer
Ben længde:
Kort
Udstyr
med nøgle lomme:
ja
Taske:
1 smartphone-lomme med lynlås
Funktioner
Egenskaber:
antimikrobielt, Hurtigttørrende, stærkt åndbar
Behandling
Linning:
Elastisk bund
Materiale
Sammensætning :
90% polyamid, 7% polypropylen, 3% elastan
med kompression effekt:
ja
Snit
størrelsesinformation:
Størrelsen er en smule mindre end normalt
Pasform:
Smal
Modelår
2023
Produktnummer
1383456
EAN
7613418006408

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.