Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG - Tusindvis af produkter til ekstra lave priser

X-Bionic

129 Produkter
X-Bionic

X-BIONIC®: Udnyt energien

Med X-BIONIC® er funktionsbeklædningens fremtid begyndt. Og dette også i forhold til bæredygtighed og økologi. I den italiensk placerede virksomhed sammenkobles samtlige produktionsskridt: Forskning og udvikling, fremstilling og forarbejdning, konfektionering og pakning. --- "Uden idé er alt intet." Prof. Bodo W. Lambertz, chefudvikler.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

X-Bionic online

Det må aldrig være tøjet, der hæmmer én, når man udøver sport eller andre udendørs aktiviteter. Det bliver det aldrig med sportstøj fra mærket X-BIONIC. For dette tøj er designet, så det ligeafrem fremmer præstationerne. Det er såkaldt funktionstøj, som er både videnskabeligt og teknologisk meget avanceret. Sved er en naturlig del af fysisk aktivitet, men det må ikke blive generende eller blive hængende i tøjet, som bliver vådt og klamt. Sved skal transporteres væk, og tøjets materiale skal være åndbart, så man hele tiden føler sig tør, uanset hvor meget man sveder. X-BIONIC har hentet sit navn i videnskaben om, at teknologien efterligner naturen – bionik. Naturen indretter sig nemlig på den mest fordelagtige måde i bestemte situation og under bestemte forhold. X-Bionic The Trick RunningDet er egentlig ret enkelt – tænk blot på fugles aerodynamiske udformning, og sammenlign så med en flyvemaskine. Eller dyr, som lever under særligt kolde forhold – de udvikler et fedtlag eller en tyk pels for at holde varmen – og derfra får vi for eksempel fårenes uld til vores varme tøj. Velcro er også et godt eksempel, for idéen til dette materiale er hentet i burre-planters ”behårede bolde”.

X-Bionic tilbyder intelligente løsninger

Bortset fra de åndbare og svedtransporterende egenskaber, så kan tøjet også fremme præstationer gennem den såkaldte kompressionsteknik. Ved at lægge et moderat pres på bestemte muskelgrupper kan tøjet øge blodgennemstrømningen og dermed ilttilførslen til musklerne, og på den måde kan atleten yde lidt ekstra. Denne teknik, som man også kender fra hospitalets kompressionsstrømper, har dette mærke forfinet til perfektion. Derfor findes der kompressionstøj til stort set alle dele af kroppen. Hos CAMPZ.dk, som har specialiseret sig i tøj og udstyr til udendørs aktiviteter, finder du et bredt udvalg af tøj fra X-BIONIC, blandt andet:
  • Undertøj
  • Windbreaker
  • Strømper og sokker
  • Sports BH’er
  • Cykelbukser
X-BIONIC har vundet utallige priser siden grundlæggelsen i år 2000, og det er ikke underligt, at en række af verdens førende atleter har valgt netop X-BIONIC som deres foretrukne mærke, når de skal yde de absolutte toppræstationer. Men mærket kan såmænd også hjælpe mere almindelige amatør-sportsudøvere med at opnå bedre præstationer. Se det store udvalg her hos CAMPZ.dk, og find de produkter, som passer til netop din foretrukne motionsform.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!