CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
X-BIONIC®
X-BIONIC®: Udnyt energien
Med X-BIONIC® er funktionsbeklædningens fremtid begyndt. Og dette også i forhold til bæredygtighed og økologi. I den italiensk placerede virksomhed sammenkobles samtlige produktionsskridt: Forskning og udvikling, fremstilling og forarbejdning, konfektionering og pakning. --- "Uden idé er alt intet." Prof. Bodo W. Lambertz, chefudvikler.

X-Bionic

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • XL

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
X-Bionic The Trick G2 Løbeshorts Damer, sort
X-Bionic The Trick G2 Løbeshorts Damer, sort sort
X-Bionic
The Trick G2 Løbeshorts Damer, sort
Vejl. udsalgspris 929 DKK 279 DKK
  • Versioner: XL
- 69 %
UDSALG
X-Bionic Twyce G2 Løbeshorts Damer, grå
X-Bionic Twyce G2 Løbeshorts Damer, grå grå
X-Bionic
Twyce G2 Løbeshorts Damer, grå
Vejl. udsalgspris 1.179 DKK 339 DKK
  • Versioner: XL
- 71 %
UDSALG

X-Bionic: Innovativt sportstøj løftet til et nyt niveau

Innovation er et ord, der ofte bruges i flæng. X-Bionic tilfører ordet ny betydning med deres funktionelle og revolutionerende sportstøj. Banebrydende videnskab har skabt belæg for produktionen. Det betyder sportstøj, der spiller på alle tangenter og løfter din performance på løbeturene.

Videnskaben bragt til tøjproduktion

Velkommen til et unikt samarbejde mellem eksperter. Italienske X-Bionic har med årene vundet adskillige priser for deres sportstøj, der kombinerer en række unikke teknologier, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Hver en fiber har en funktion, og hvert et stykke tøj former sig på unik vis efter din krop. Siden 2000 har virksomheden anvendt en videnskabelig tilgang til produktionen af tøj. Det faktum har i dag gjort mærket til en af tidens mest anerkendte, og et af de foretrukne mærker blandt professionelle sportsudøvere. X-Bionic Invent 4.0 Run SpeedVia CAMPZ kan du nu løfte din sport til nye højder med funktionelle dele, der egner sig specielt godt til løb og andre krævende sportsgrene, hvor en øget puls og sved på panden er en naturlig del af udfoldelserne.

Bedre oplevelser med CAMPZ og X-Bionic

Løb er en krævende sport med store mængder af gavnlige effekter. I takt med at du kaster dig over de krævende distancer, forbedres din kondition, og ny energi finder vej til krop og sind. For at yde dit maksimale, når stierne kalder, er det vigtigt at være klædt ordentligt på. CAMPZ og X-Bionic hjælper dig på vej med det store sortiment af sportsbeklædning, der henvender sig til både damer og herrer. Funktionalitet og innovation er de altoverskyggende mål i udformningen, og du får dele, der forbedrer din performance og gør de lange distancer overkommelige.

Revolutionerende tøj centreret om funktionalitet

X-Bionic har revolutioneret måden, vi tænker sportstøj. Glem alt om tøj, der afleder sved. Research har vist, at sved er en nødvendig del af intense udfoldelser. Det er måden, vi afkøler vores krop. I stedet for at hindre kroppens naturlige svedfunktion, understøtter mærkets sportstøj funktionen via innovative og effektive systemer, der køler huden samt teknologier, der delvist sørger for muskelkompression. Resultatet er tøj med enestående ventilationssystemer, der sørger for et behageligt klima for din krop selv under intense løbeture. Når du sveder, køler systemet. Når du nedkøles, varmer systemet dig op igen. Kompressionsteknologien giver dig beklædningsdele, der går i ét med din krop og leverer ultimativ bevægelsesfrihed. Samtidig reduceres muskelsvibrationer, mens ilttilførelsen øges. Ny energi finder vej til dine muskler. Det betyder en forbedret ydeevne på løbeturene.