CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

X-Socks Run Speed Two Strømper Damer, sort

ID: 1146245

Vejl. udsalgspris 169 DKK
99 DKK
- 41 %
Inkl. moms. plus Leveringspris
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Skostørrelse
  • Vælg Skostørrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    EU 37-38 udsolgt online
    EU 39-40 udsolgt online
    EU 41-42 udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

X-Socks Run Speed Two Strømper Damer, sort (opal black)

Vær kræsen i dit valg af sportsudstyr, og sørg for maksimal komfort og endnu mere udholdenhed ved lang- og mellemdistanceløb med X-SOCKS Run Speed Two Women. Med innovative kombinerede ventilations-, stabiliserings- og beskyttelsesfunktioner viser disse damesokker deres styrke, især på længere distancer. Sammenlignet med deres forgængere er X-BIONIC udstyret med endnu flere patenterede teknologier i det tætte stof. Disse innovative funktioner omfatter den nyudviklede Air-Conditioning Channel 4.0 til ventilation af fodsålen. Vristbeskytteren med udvidede Air Cool Stripes giver klimakontrol til bagsiden af foden og beskytter vristen mod tryk og friktion. De højtydende AirFlow ankelpuder 2.0 ved anklen og Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector 4.0 over hælen fuldender det omfattende dæmpningssystem. Narrow Arrow-konstruktionen og 3-ExpandLadiesStripes er specielt designet til at passe til den kvindelige fods slankere konturer, og de forhindrer slidende rynker under bevægelse.
Skin NodorSkin Nodor er et klimaaktivt nanofilament og reducerer bakterievækst samt svedlugt. Der er indlagt et uorganisk bakteriostatisk middel i dens indre. Kun gennem den langsomme frigivelse af ioner, der aktiveres af kropsvarmen, udfolder Skin Nodor sin virkning. Ionerne forhindrer spredning af mikroorganismer, samtidig med at de beskytter hudens følsomme økosystem og udelukker allergiske reaktioner. Skin Nodor er særlig blød og åndbar og sikrer en fremragende pasform.
MythlanSkin neutrale og antiallergiske letvægtsfibre reducerer vedhæftningen af bakterier og bakterier.
BisentioDenne multifunktionelle hule fiber er åndbar, elastisk og har fremragende egenskaber. Den absorberer tryk og stød gennem luften i fiberkernen. Konstruktionen med tre tråde af høj kvalitet er ekstremt holdbar og slidstærk.
Aktivt taljebåndSikkert hold uden at glide og indsnævre, tilpasser sig til enhver benomkreds.
Air-Conditioning ChannelAir-Conditioning Channel af finmasket strik er et luftledningssystem, der kontinuerligt ventilerer og lufter foden og benet. Den fører ud fra den anatomisk formede fodseng på indersiden af foden og sikrer, at fugtig og overophedet luft pumpes ud af selv en tætsiddende sko ved hver bevægelse af foden.
Lambertz-Nicholson Achillessene protektorMed sit meget slidstærke og stødabsorberende materiale beskytter den Achillessenen mod tryk og friktion fra kanten af skoen. Den følsomme akillessene bliver ikke belastet, fordi den er indlejret i pudens åbning.
Stretch rib giver elasticitet og perfekt pasform.
Traverse AirFlow-kanalsystemDet 3-channel krydsventilationssystem hjælper med at absorbere fugt og varme i klimakanalen. Den giver desuden luft til store dele af fodsålen, som normalt er fast omsluttet af skoen.
X-Cross BandageDen unikke krydsende ankelbandage er strikket af elastisk materiale og giver de belastede sener, muskler samt ledapparatet sikker støtte og stabilitet ved hvert skridt uden at begrænse bevægelsesfriheden.
AirVent Zone 3D ventilerer effektivt bagved.
AirFlow ankelbeskyttelseAnklen stikker ud fra siden af benet og bliver ofte skrabet op ved fald. Den halvmåneformede placering af puden giver anklen den størst mulige beskyttelse uden at påvirke luftskiftet via Air-Conditioning Channel.
Vristbeskytter med AirVent ZoneForbedrer strømpernes stødabsorberende effekt og tillader luftcirkulation gennem kanaler.
3-Expand Ladies StripesSpecielt skræddersyet til den kvindelige fods anatomi. De fremstilles på specielle strikkemaskiner for at opfylde den smallere form.
Anatomisk formet fodsengTil "L"-venstre og "R"-højre fod med integreret Air-Conditioning Channel.
Narrow Arrow-konstruktionMed Narrow Arrow-konstruktionen tilbyder X-Socks den perfekte pasform til kvinder og tager specifikt hensyn til kvinders bredere forfod, den slankere, men højere midterfod og den mindre hælknogle. Ekspansionsribberne i mellemfodsområdet optimerer denne specifikke form, sikrer optimal pasform og forhindrer rynkning under bevægelse.
TåbeskytterDæmper trykket og tilpasser sig perfekt til asymmetriske tæer. Beskytter dem mod vabler og skrammer.
TåbeskytterDen asymmetriske beskytter af stødabsorberende Robur-hult garn polstrer og beskytter tæerne ved deres trykfølsomme spids.
Air GuidesSom afstandsstykker til skoen understøtter de kontinuerlig luftudveksling langs AirConditioning Channel og beskytter mod vabler. For jo tørrere huden er, jo lavere er risikoen.
Albedo 360 reflekterende teknologiNår du dyrker sport i skumringen eller om natten, reflekteres lyset. Uanset hvilken retning den kommer fra.
HælbeskytterHælbeskytteren beskytter mod tryk og friktion.

I korte træk

Pasform
Pasform
Normal
størrelsesinformation
størrelsesinformation
Normal i størrelsen
kompression
kompression
Nej

Funktioner

Tilsigtet brug
Trailløb, Løb
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Anvendelsesområde:
Løb
Type:
Low Cut
Leveringsomfang (mængde):
1 par
Udstyr
kompression:
Nej
termofunktion:
Nej
Polstring :
hælpolstring, forfodspolstring
Specifikationer:
svedabsorberende, dæmpende, antibakteriel, åndbare
Materiale
materiale type:
kunstfiber
Materiale:
75% polyamid, 18% polypropylen, 6% elastan, 1% andre fibre
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Modelår
2022
Produktnummer
1146245
EAN
7613418010337

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.