CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
X-Socks
X-Socks – Højteknologiske cykelsokker
Søsterbrandet fra X-Bionics sætter, lige som moderskibet, de høje funktionelle krav til firmaets sportstøj til sportsfolk og deres fødder højt. X-Bionics og X-Socks bruger samme udviklingsafdeling af specialister og samme fremstillingsproces, som er i overensstemmelse med de nyeste standarder for tekstilindustrien. Med de innovative sokker fra X-Socks giver du dine fødder og din krop det optimale grundlag for en god præstation. Sokkernes kompressionsmateriale er opdelt i segmenter af forskellige fibre og materialetykkelser, som understøtter foden optimalt, når du skal præstere.

X-Socks

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Sokker til de fysisk aktive

Giv dine fødder de optimale vilkår for at præstere. Når du er fysisk aktiv, er klimaet i skoene ikke det mest optimale, men X-Socks formår at reducere bakterierne, holde komforten i top, og generelt sørge for at du kan fokusere på ruten foran dig og ikke på dine fødders ve og vel. X-Socks Run Speed TwoKlik ind på vores udvalg her på CAMPZ, og giv dine fødder den opmærksomhed de fortjener.

Naturligt klima for dine fødder

X-Socks går yderst videnskabeligt til værks, når det kommer til deres produkter. Siden år 2000 har deres mission været at lade atleter få mest muligt ud af deres energiressourcer. Dette kræver en systematisk gennemgang af alle kroppens funktioner, deriblandt føddernes. Når vi går, løber eller cykler, er de muligvis den mest udsatte del af vores krop, og derfor er det ekstra vigtigt at passe godt på dem. De er som udgangspunkt ikke skabt af naturen til at være indespærrede i sko, og derfor har man forsøgt at skabe sokker, som får dem til at fungere under de vilkår, som naturen oprindeligt har tiltænkt dem.

Gå ikke på kompromis

Pasform, åndbarhed og anti-bakterielle materialer er nøgleordene for sokkerne fra X-Socks. Hos CAMPZ ved vi, hvor vigtigt det er ikke at gå på kompromis med komforten for vores fødder, når vi bevæger os ud i naturen, og derfor finder du et stort udvalg af disse sokker hos os. De mange modeller har naturligvis forskellige udformninger og styrker, men fælles for dem alle er, at de sørger for det bedst mulige klima for dine fødder, selv når det går allermest hektisk for sig.