Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen
Y af Nordisk - sammen endnu stærkere

Hvad der tager lang tid viser sig at være rigtig godt. Efter 15 års vellykket samarbejde med det traditionelle mærke Nordisk er Yeti nu Y af Nordisk. Selvfølgelig fortsætter de komfortable og meget funktionelle dunprodukter fra den saksiske by Görlitz med det ikoniske røde Y. Kun de eksklusive "Crystal Down" dun bruges i de førsteklasses soveposer og tøj. Produkterne fra begge mærker supplerer hinanden perfekt og giver dig det perfekte udstyr til ekstreme udendørseventyr. Nu er begge virksomheders værdifulde erfaring og ekspertise samlet under navnet Nordisk for at levere de bedste og letteste produkter på markedet.

Jakker fra Y by Nordisk

Bedstsælgere fra Y by Nordisk

Soveposer fra Y by Nordisk - Made in Germany

Nye soveposer fra Y by Nordisk

Y by Nordisk - Duneksperten

Crystal Down™

Et mesterværk fra naturen

Y by Nordisk Ethical Down Code

Håndlavet i Tyskland

Crystal Down® - Et mesterværk af naturen Alle Y by Nordisk-produkter er fyldt med Crystal Down®-dun af høj kvalitet. Dunene er produceret efter de højeste standarder, kommer udelukkende fra Europa og er underlagt strenge dyrevelfærdsregler. Ud over vores meget strenge etiske kodeks for vores Crystal Down®-dun er alle vores dun naturligvis RDS-certificeret.

Alle Y by Nordisk-dunsoveposer er håndlavede i Görlitz, Tyskland. På denne måde kan mærket sikre et særligt højt håndværksmæssigt niveau og korte transportveje. Siden 1983 har Nordisk fulgt filosofien "kvalitet frem for kvantitet". Det betyder, at alle anvendte materialer er nøje udvalgt og testet for at sikre, at de opfylder strenge krav og standarder.

Hvor føler du dig hjemme?

Produkter fra Y by Nordisk inspirerer alle slags mennesker hver dag. Alle har deres egne mål, men vi forventer og stoler alle på enestående kvalitet. Hvad er særligt vigtigt for dig? Hygge? Funktionalitet? Letvægtsudstyr? Hvor føler du dig hjemme?
Spirit - Outdoorer by Choice
Du elsker det, du laver, og du gør det, du elsker. At være udendørs giver dig mulighed for at genoplade dine batterier og leve livet fuldt ud - uanset om det er i den lokale park, i din have eller i skoven. Glamping eller camping med venner og familie giver dig mulighed for at slappe af, fordi fællesskab og hygge er en del af den ideelle friluftsoplevelse. Din ånd. Vores passion.
Ambition - Outdoorer by Instinct
Træk vejret ind og ud. Mærk elementerne. Nyd hvert øjeblik i naturen. Opfyld dine drømme og følg dine instinkter. Har du lyst til at tage på en episk rygsækrejse? Hvad med en kortere vandretur? Eller måske bare en lille tur lige fra din hoveddør? Vær stolt af alt det, du har opnået. Ingen kan tage dine minder fra dig. Din ambition. Vores passion.
Addiction - Outdoorer by Obsession
Hvad driver dig? Dine mål fører dig til ekstremer, ligesom dine præstationer. Det er krævende ekspeditioner i iskolde temperaturer, der virkelig får dig i gang, fordi outdoor er en afhængighed: du søger ekstremerne. Lange ekspeditioner eller flerdagesløb begejstrer og inspirerer dig. Med din viljestyrke kan du besejre sult, udmattelse og smerte. Andre vil måske kalde det vanvittigt, men for dig er det en udfordring for sindet. Din afhængighed. Vores passion.

Y by Nordisk

155 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Lad dun holde dig varm i det fri

Det er ingen hemmelighed, at gæs er meget hårdføre overfor kulde. Derfor er deres fjer også med til at holde os mennesker varme, når de har aftjent deres værnepligt på dyrene. Yeti har valgt at specialisere sig indenfor dunprodukter til aktiv udendørsbrug, så du kan nyde naturen og dine yndlingsaktiviteter hele året rundt.

Hold træk og kulde ude med Yeti

Dette tyske mærke gør brug af billedsprog med deres sjove og symbolske firmanavn. Den afskyelige snemand er nemlig kendt under samme navn, og dette abelignende dyr er stadig en myte. Den siges dog at leve i sne og være fyldt med isolerende hår. Men Yeti er alt andet end en myte, for mærket kan erhverves lige her på CAMPZ.dk, hvor de fysiske produkter er til at få fingrene i. Den isolerende funktionen kan man så overføre til produktporteføljen fra dette ambitiøse mærke, der ved hjælp af innovation og sublimt håndværk sørger for, at du kan holde varmen i selv den værste kulde. Yeti DuvetSoveposer og overtøj er de primære produkter fra Yeti, der siden 1983 har klædt bjergbestigere og eventyrlystne naturfreaks på i topkvalitet. I 2005 blev mærket en del af danske Nordisk, som har valgt at bevare firmaets nordtyske islæt med base i Hamborg. Siden starten har mærket været det faste tilbehør på spændende ekspeditioner lige fra Nordpolen til Himalaya, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel, som man kan regne med. Derfor kan du ligefrem glæde dig til at skulle ud i kulden, hvad enten det er til hverdag eller på en decideret ekspedition, telttur eller andet!

Håndlavet i Tyskland

Hos Yeti kræses der om hver eneste lille detalje. Mærkets ekspertise og skrædderhåndværk er nemlig en del af signaturen. Der skæres, syes, afprøves og finpudses, så du kan opnå komfort og beskyttelse, når du opholder dig udendørs. De mange lækre varianter af mumie-soveposer er ikke blot appetitlige at se på med deres bløde og organiske former – de er nemlig også som en drøm at sove i. Det samme gælder for de smagfulde dunjakker, der oser af kvalitet med deres perfekte former og syninger, luksuriøse materialer samt sporty og urbane looks. Med produkterne fra Yeti får du soveposer, der kan holde til alle dine ture, uanset hvor de går hen. Og samtidig får du slidstærke dunjakker i de ypperste kvalitetsmaterialer, som kan bruges sæson efter sæson. Udover at tilbyde de lækreste dunprodukter til outdoor-brug overholder Yeti alle moralske og etiske kodeks. Al dun er nemlig først plukket, når gæssene er slagtet, og firmaet foretager kontrolbesøg hos deres samarbejdspartnere. Dermed kan du med god samvittighed pakke dig godt ind, når kulden fordrer det. Så nyd godt af sortimentet her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!