CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Sports. Life. Balance.
YORK blev grundlagt i 1910 og har leveret kvalitet, komfort og moderne design i over 100 år.YORK er til aktive kvinder, der ønsker at deres tøj skal være behageligt, sporty og afslappet. Sportstøj fra YORK er kendetegnet ved lette materialer og moderne silhuetter samt høj kvalitet i et tidløst, klassisk design. YORK har også skabt STATEMENT-linjen, der har størrelser op til 52. Modellerne i STATEMENT-linjen er skabt til den aktive kvinde med feminine kurver. YORK producerer al deres tøj i Europa!

YORK

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

En sporty livsstil

Man skal have garderober til både det ene og det andet. Her på CAMPZ holder vi os først og fremmest til den funktionelle og sporty type af beklædning, så du er optimalt klædt på til motion og fritid. Nye oplevelser i det fri samt bevægelse og en sund livsstil er noget rigtig mange sætter pris på. Det gør YORK også, for med mere end 100 år på bagen har man alle dage været foregangsmærke for masser af sport og sjove timer både inde og ude. Det var oprindeligt fodboldtrøjer og senere badetøj, der stod på dagsordenen, men efterhånden som gåture og badning blev suppleret op med masser af andre aktiviteter i nyere tid – ja, så er produktkategorierne også tilpasset derefter. Særligt indenfor fitness og løb har YORK sat sit markante præg med lækre beklædningsgenstande, der egner sig til masser af svedige timer med kalorieforbrænding. YORK AnneDet er træningstøj, der også er optimalt til hverdagsbrug, når den står på afslapning og et casual look. Funktionelle detaljer, åndbare materialer og masser af plads til kroppens bevægelser gør tøjet attraktivt og behageligt at have på. Derfor er mærket også populært i alle typer af segmenter.

Den rette beklædning giver grund til at være aktiv

Dette tyske sportsmærke med stolte traditioner har valgt tre ord, som en del af logoet og filosofien. Det første ord er 'sport', der især henvender sig til løbere. Dernæst 'life', som dækker en bredere kategori af multisport, og sidst 'balance', der er mere målrettet fitness-segmentet. Alle tre ord er både separate og fusioneret på samme tid, så det er muligt at overlappe og bygge funktionelle lag-på-lag-looks ovenpå hinanden. Uanset logo og navnespil, så er YORK mærket, der dækker bredt indenfor sport- og fritidstøj, så du altid er helgarderet, når det går løs på raske gåture, løbeture, cykelture og alle mulige andre typer af ture. Tøjet er også yderst anvendeligt til diverse indendørsaktiviteter, hvad enten det er til holdtræning i fitnesscenteret eller alt mulig andet. Netop elementer som strækbare materialer, lethed, anti-lugt-fibre, facontilpassende designs og mange andre luksuriøse detaljer er med til at gøre YORK til et foretrukket mærke på mange punkter. Her får du et smart sportsmærke i enkle designs, hvor komfort og pasform er i højsædet. Det er netop tøj, som snildt kan bæres sammen med et par jeans og sneakers, men som også kan kombineres i komplette sports-outfit, når der rigtig skal trænes igennem. Så forkæl dig selv eller en du holder af med en blød pakke her fra CAMPZ.