Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

YY VERTICAL

4 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Det rette udstyr til at vinde over bjerget

YY VERTICAL er en fransk virksomhed, der på kort tid har slået sit navn fast, i særdeleshed inden for en særlig niche: Briller til horisontal klatring. Virksomhedens stifter, Alex Yang, blev selv interesseret i klatring efter at være flyttet til Grenoble, hvor en nabo introducerede ham for sporten. YY VERTICAL Classic BelaySmerter i nakken blev det som startede udviklingen af de særlige briller, som en praktisk og effektiv løsning. Frankrig kan man byde på mange ting, ikke mindst på fantastiske bjerge, naturligvis også til klatring. Dette har givet virksomheden rig mulighed for at observere klatrere og identificere områder, hvor man kunne udvikle forbedringer, lidt på samme måde som man gjorde med brillerne.

Gør klatring nemmere og mere overskueligt

Brillerne her er skabt til at gøre det nemmere at bevæge dig i dén retning, en klatrer trives bedst med: Op. De giver et bedre og mindre anstrengt overblik, samtidig med at de kan udvide dit synsfelt og gøre det nemmere og mere komfortabelt at klatre under høj sol ved at sørge for, at du ikke bliver blændet. Et lille, simpelt værktøj, som kan betyde så uendeligt meget og derfor passer YY VERTICAL perfekt ind i sortimentet på CAMPZ.

Træn ved skrivebordet, på arbejdet eller hjemme

Andre produkter fra YY VERTICAL kan hjælpe dig med at træne, selv når du sidder på kontoret og sveder over regnearkene eller chefen er i røret og rykker for det forslag, han ville have. Det er det perfekte tidspunkt at træne dine fingre og hænder, og dermed sikre, at du har et optimalt greb om tingene, selv med en kop te i hånden. Det bedste træningsudstyr er jo netop det, som man har lige ved hånden. Man har valgt ikke at satse så bredt, men til gengæld være bedst til det, man satser på.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!