Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Zarges

11 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Zarges

Zarges - transportskasser i let aluminium

Zarges er en del af Zargestubesca Group og er en international opererende virksomhed med 7 produktionssteder i Europa. Innovative teknologier og en stigende erfaring af højkvalitets materialer i aluminium gør Zarges til en førende virksomhed inden for emballage, transport og opbevaring. Zarges produkter kombinerer de mange fordele ved det lette aluminium, høj stabilitet med lav vægt, korrosionsbestandighed og fleksibilitet ved anvendelse. Zarges har det rigtige produkt til hver kunde og kan også tilbyde individuelle løsninger.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Opbevaringsløsninger til alle mulige formål

Rod eller orden? Det er helt op til den enkelte, hvordan man er som person, og hvad man har det bedst med. Når man vælger at investere i en opbevaringsboks fra Zarges, så kan man skabe præcis den struktur, der passer én bedst. Disse praktiske og funktionelle bokse giver nemlig mulighed for at få struktur på tingene ved at pakke dem pænt ned, men det er også muligt blot at lægge ens sager tilfældigt og så lukke låget. Fordelen ved de forskellige bokse er blandt andet, at man netop kan opbevare sine ting samlet ét sted, så man altid ved, hvor de ligger – hvis altså man husker at lægge sagerne på plads igen efter brug. En anden fordel er, at det også er muligt at transportere kasserne, hvad enten det er i bil, cykeltrailer eller på andre måder. Zarges har nemlig specialiseret sig i praktiske opbevaringsbokse fremstillet i aluminium, så alle har mulighed for at få styr på sagerne. Man kan putte præcis, hvad man vil i kasserne, hvad enten det er telt og campingudstyr, dykkerudstyr, ringbind og bøger, fodtøj, fiskeudstyr – ja, kun fantasien sætter grænser. Zarges Box Mini PlusSå find de modeller og størrelser, der matcher dine behov, og udvid samlingen, hvis der er behov for det.

Opbevaringskasser i aluminium fra Zarges

Der er mange grunde til, at Zarges netop har valgt aluminium som grundmateriale, når der fremstilles stabelbare kasser. Det er nemlig et utrolig let materiale, hvilket er en fordel, så selve kassen ikke byder ind med endnu mere vægt til en i forvejen tætpakket boks. Derudover trænger der ikke fugt ind i kassen, hvilket også er en fordel, hvis man eksempelvis opbevarer sarte emner, og dermed kan boksene også tåle at stå på loftet, i garagen eller andre steder. Aluminium er også beskyttet mod sollys, så derfor sker der heller ikke noget ved at opbevare boksene et lyst sted. Skulle det ske, at kasserne vælter eller får nogen former for stød, så kan det heller ikke slå aluminium ud. Så Zarges har for alvor fundet opskriften på en universel opbevaringsløsning. Kasserne er noget dyrere end eksempelvis plastikkasser, men til gengæld får man nogle af de bedst mulige modeller på markedet fra et tysk firma, som har specialiseret sig i netop aluminium siden 1933. Derfor kan det godt svare sig at investere i denne høje kvalitet, da man får nogle opbevaringsbokse, der nærmest holder evigt. Så find de størrelser, du lige står og mangler, i udvalget her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!