Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Zarges

(10 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Zarges

Zarges - transportskasser i let aluminium

Zarges er en del af Zargestubesca Group og er en international opererende virksomhed med 7 produktionssteder i Europa. Innovative teknologier og en stigende erfaring af højkvalitets materialer i aluminium gør Zarges til en førende virksomhed inden for emballage, transport og opbevaring. Zarges produkter kombinerer de mange fordele ved det lette aluminium, høj stabilitet med lav vægt, korrosionsbestandighed og fleksibilitet ved anvendelse. Zarges har det rigtige produkt til hver kunde og kan også tilbyde individuelle løsninger.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Zarges bokse på campz.dk

De fleste mennesker har et eller andet, de værner specielt om. Det kan være skrøbelige ting, som det 12 personers spisestel, man har arvet fra ens mormor, eller et eller andet, man samler på – Techno-biler, tyske ølkrus, dukker og lignende. Sådanne ting er det meste af tiden opmagasineret i for eksempel garagen, på loftet eller i et kælderrum. Og så er det godt at kunne pakke tingene ned i en solid kasse. En kasse er også en god måde at holde orden på sit værktøj på, eller man kan med fordel pakke hele campingkøkkenet ned i en kasse af passende størrelse, hvis sommerferien skal forgå i telt. Salgsagenter skal også ofte have vareprøver med til potentielle kunder, og her kan en elegant boks præsentere kollektionen på en god og indbydende måde. Lige præcis den slags kasser producerer virksomheden Zarges, og du kan købe dem her på CAMPZ.dk. Zarges Online Shop

Et nyt materiale

Zarges har specialiseret sig i adgangsløsninger og opbevaringskasser – det hele oftest udført i aluminium. Adgangsløsningerne omfatter alt, lige fra enkle aluminiumsstiger over trapper, arbejdsplatforme, gangbroer og stilladser til tårne til arbejdsbrug – og i øvrigt producerer Zarges også specielle konstruktioner på bestilling. Disse adgangsløsninger bruges for eksempel i industrivirksomheder, internt udstyr i vindmøller og specielle platforme, som bruges i hangarerne, når fly skal vedligeholdes og repareres. Aluminiumskasser til opbevaring findes i stort set alle udformninger og størrelser. Til industriel brug findes der også stabelsystemer for boksene, men de kan lige så godt bruges af private til opbevaring af ting i hjemmet. Endelig producerer Zarges også vogne i aluminium. Virksomheden Zarges blev startet i Stuttgart i det sydlige Tyskland i 1933 af Walther Zarges, og virksomheden var den første i Europa, der begyndte at forarbejde aluminium. Det var Walther Zarges´ idé var at producere ting af aluminium, som kunne gøre hverdagen lettere, som fik ham til at starte firmaet. Aluminium blev indtil da stort set kun brugt i flyproduktion, men Zarges så mange andre potentialer i materialet.

Hvorfor aluminium?

Aluminium er et grundstof og et let, hvidt metal. Det var faktisk vores egen fysiker H.C. Ørsted, som var den første til at isolere metallet. I starten var aluminium meget svært at udvinde, så det var i mange år en sjældenhed, der var næsten lige så dyrt som guld og platin. En større produktion kom først i gang midt i 1880’erne, da man fandt ud af at bruge elektrolytiske metoder. Aluminium er et både let og stærkt materiale, hvilket gør det let at forme. Selv ved langtidsopbevaring af emner i en aluminiumskasse er det umuligt for fugt at trænge ind gennem materialet. Aluminium er anti-magnetisk, og derfor bliver for eksempel følsomme instrumenter ikke påvirket af magnetiske kræfter, lige som Uv-stråling heller ikke påvirker materialet. Hvis kassen udsættes for slag, så har materialet også den evne, at det absorberer energien og derved beskytter emnerne i kassen. Endelig er aluminium også et særdeles genanvendeligt materiale, hvilket er en miljøvenlig sidegevinst. Walther Zarges havde altså relativt let adgang til aluminium, og det, som startede som et lille værksted med kun to medarbejdere, skulle blive et globalt industrieventyr. Stiger og kasser var udgangspunktet for produktionen, og begge dele spiller stadig i dag en central rolle for virksomheden, men produktporteføljen er udvidet kraftigt siden starten. Ikke mindst under 2. Verdenskrig, hvor efterspørgslen på den type produkter, som Zarges kunne levere, steg kraftigt. Walther Zarges havde et sikkert instinkt for markedet og ideer for at udvikle produkter, der kunne tilfredsstille dette marked. Samtidig havde han høje ambitioner om at kunne levere innovationer konstant – og altid af højeste kvalitet, og det samme gælder også for virksomheden i dag. Frem mod slutningerne af 1960’erne var produkterne fra Zarges i videst muligt omfang håndlavede, men den industrielle udvikling overhalede virksomheden inden om, og samtidig blev priserne trykket. Zarges måtte se i øjnene, at han og virksomheden måtte leve op til tidens standarder og krav, og for at modernisere og effektivisere produktionen blev 75 % af virksomheden solgt til koncernen VAW, som kunne sikre, at produktionen blev udvidet. Og således blev det familieejede firma Zarges en del af en stor industrikoncern.

En global spiller

Men det forhindrede ikke, at Zarges´ succes fortsatte. Snarere tværtimod: Zarges var stadig den førende producent af aluminiumsbokse og af specialkonstruktioner i stor skala, mens udviklingen af stigesegmentet og tilhørende produkter samtidig også voksede. Zarges havde således tre solide forretningsområder, som kunne opveje hinanden i tilfælde af en eventuel nedgang for det ene forretningsområde. Virksomheden ekspanderede på flere markeder, ikke mindst i Europa, og blandt andre blev det franske Tubesca Company overtaget, og en ny fabrik blev bygget i Ungarn. Virksomhedens mål var at blive en stor international spiller, og den strategi lykkedes. I dag er Zarges uden sammenligning markedsleder i Europa inden for adgangsløsninger, og et af verdens førende, når det gælder logistik. Den blomstrende vindmølleindustri har og er stadig et stort forretningsområde for Zarges, når det gælder udstyr til vindmøller. På CAMPZ.dk finder du et udvalg af Zarges aluminiumskasser i størrelser fra 42 liter til 155 liter, hvilket burde dække de fleste behov til privat brug. Når du handler her på CAMPZ.dk, har du altid 100 dages fuld returret, hvis du har gemt kvitteringen, og emballagen er ubrudt. Find en Zarges aluminiumskasse, der passer til dit behov og bestil den her. Så har du den i løbet af få dage.
  • Zarges aluminiumskasser


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling