Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Zebra

(1 Produkt)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Rustfri stålprodukter for alle pengene

Man hører så ofte om, at forskellige virksomheder flytter produktionen øst på. Der skal spares på omkostningerne, og den høje kvalitet skal samtidig bevares. Thailand er et af de lande, hvor mange mærker har valgt at flytte hen, da man her får alt, hvad man ønsker. Nu er det så ikke kun udenlandske virksomheder, der flytter til varmere himmelstrøg, for i Thailand kan man naturligvis også selv. Landet er fyldt med dygtige håndværkere, der skaber attraktive produkter i bedste kvalitet. Det er Zebra et synligt bevis for, da dette firma, som laver kogegrej og tilbehør, netop er startet op af en lokal. Den helt grundlæggende fagekspertise bag firmaet er svejsning. Denne form for håndværk er nemlig helt uundværlig, når der skal fremstilles produkter af stål. Svejsning er en sammensmeltning af to materialer, og det kræver sin fagmand at udføre en pæn svejsning, fri for grimme klatter og skæve vinkler. Hos Zebra foregår det hele i kombination med håndkraft og det nyeste innovative udstyr, hvilket sikrer det optimale slutprodukt med smukke, æstetisk veludførte afslutninger. Det er asiatisk mesterværk med funktionalitet, som passer perfekt ind i sortimentet her på CAMPZ.

Holdbarheden længe leve med Zebra

Man kan hurtig få nok af plastik og glas. Zebra rustfri stålBegge typer af materialer har nemlig nemt ved at gå i stykker, og derfor må man sommetider ty til andre muligheder. Netop her kommer stål ind i billedet, da det er utrolig slidstærkt. Det anvendes som bekendt også indenfor byggeri af alt fra bygninger og broer til mange andre ting. Før i tiden blev jern især brugt til militærets udstyr, som igen viser materialets hårdførhed og styrke. Hos Zebra har man taget materialet helt og aldeles til sig, hvor der til hvert produkt kun anvendes ganske få stykker stål. Det betyder også, at produktionen effektiviseres, og samtidig er det nemt at stable produkterne, hvilket er mere pladsbesparende. Det samme gælder for dig, der skal bruge de rustfri stålprodukter i hverdagen, i fritiden eller på ferien. Du vil nemlig med det samme blive bidt af materialets lethed og styrke på samme tid. Derudover er det nemt og praktisk at gøre dette blanke stål rent, da der ikke er masser af udhulinger og kanter, som snavs og bakterier kan gemme sig i. Derfor er der masser af gode grunde til at give plads til endnu flere rustfri stålprodukter, da glæden ved materialet er så stor.

Zebra har tidens produkter til dig

Hos thailandske Zebra leverer man kogegrej og tilbehør til både private og virksomheder. Her på CAMPZ fokuserer vi på produkterne, der passer til dine interesser, hvilket primært vil sige campingudstyr. Der er dog intet til hinder for at bruge de forskellige remedier og tilbehør i dagligdagen, hvad enten det er et kaffekrus eller en foldbar opbevaringsboks. Hos Zebra tænker man nemlig i funktionelle designs, der gør det nemmere at være på farten. Det er produkter med lav vægt, hvor det blanke stål samtidig sørger for en god hygiejne. Dermed er det ingen sag at have nogle af disse velproportionerede produkter med i bagagen, når det går løs med alverdens outdoor-aktiviteter. Dermed er det blot at blive en del af fanskaren, der for længst har fundet ud af, hvor stor værdi rustfri stål bidrager med.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling