Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Zoggs

80 Produkter
Zoggs

The Fun Swim Co.

Zoggs blev grundlagt i 1992 i Australien, hjemmekontinentet for svømning. Mærket blev hurtigt en pioner inden for svømmebriller og forsyner både olympiske atleter og fritidssvømmere med de rigtige briller til alle behov og aldre. Dyk ind i Zogg's verden!

Zoggs
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Et svømmemærke med nye innovationer

Kontinentet Australien er omgivet af vand hele vejen rundt. Det er en del af landets DNA. Svømning indgår naturligt i opdragelsen, hvad enten det er i bassiner eller i det åbne hav. Derfor kan landet også pryde sig med mange forskellige svømmemærker, som eksempelvis Zoggs. Det blev startet i 1992 med en mission om at forkæle alle typer af svømmere med tøj og tilbehør til brug i våde elementer. Målet er lykkedes og der arbejdes ihærdigt videre for at sikre de kommende generationer med produkter i højeste kvalitet. Du finder naturligvis et velassorteret udvalg hos CAMPZ.

Din svømmelyst vækkes

Den indre vandhund bliver vækket til live takket være australsk viden om svømning. Zoggs SpiroVed at favne bredt i segmenterne har de formået at gøre vandsport både sjovt, udfordrende og lærerigt. Mærket byder på noget til den aktive fritidssvømmer, men også til børn eller hardcore triatleter. Swimrun deltagere er også begejstrede for mærket og dermed er der ingen grænser for, hvordan produkterne kan bruges. Firmaets mange innovationer op gennem årene har sat sine aftryk. En af de første udviklinger er den såkaldte Curved Lens Technology, som sikrer et bredere synsfelt. Glassene er ganske enkelt mere afrundede, så der opnås en bedre føling med, hvad der sker til siderne. Et andet banebrydende svømmebrilledesign er modellerne med air cushions. Det er svømmebriller med bløde silikonepuder, der bidrager med komfort. Det betyder også, at du undgår fordybninger i huden fra skarpe kanter. Et af de sidste nye hits fra Zoggs er brillelinser i titanium, som yder ekstra beskyttelse i reflekterende lys. Det gør samtidig øjnene knap så trætte under træning og i konkurrencer, hvilket i sidste ende er til din fordel.

I vandet med største motivation

Det er ikke kun voksne svømmere, Zoggs har fokus på.Zoggs Predator Flex Også børn og unge er en del af målgrupperne. Det ses tydeligt i udvalget, hvor det også er muligt at få fingrene i svømmevinger, baderinge, svømmebrædder og andet sikkerhedsudstyr til de kære små. Selvom svømmebriller i alle afskygninger er mærkets varemærke, så byder de også på alt mulig andet til svømmebrug. Ikke mindst svømmetøj, som er farverigt og smart. Der er fart over feltet på alle måder, hvilket afspejles på designstilen. Firmaet er også begyndt at gå i en banebrydende retning og tænke 100 % miljøvenligt. Det gælder lige fra æskerne, som varerne pakkes i, til selve produkterne. Meget af svømmetøjet er bl.a. mærket med det iøjnefaldende Ecolast-label, som hentyder til det miljøbevidste fokus. Helt konkret omdannes plastaffald til svømmetøj, så du kan ligeledes slå et slag for klimaet ved at bruge svømmetøj fra de australske kollektioner. Svømmebriller er nu engang mærkets signaturprodukt og de fås lige fra sjove børnebriller i plastik til vilde Predator-modeller med avancerede teknologier. Anti-fugt glas, 3D-flekspunkter til personlig brilletilpasning og UV-beskyttelse er blot nogle af de tekniske lækkerier, som de innovative svømmebriller består af. Uanset alder, niveau, vejr og budget, rammer mærket plet med sit varierede og altomfattende sortiment til vandsport.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!