CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Zone3 Originals Badebukser 5/3mm Herrer, sort

ID: 854980

Vejl. udsalgspris 659 DKK
309 DKK
- 53 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Smal
    XS udsolgt online
    S udsolgt online
    M udsolgt online
    L udsolgt online
    XL udsolgt online
    XXL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Zone3 Originals Badebukser 5/3mm Herrer, sort (black/blue)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Shortsene er designet som et alternativ til en "pullbuoy". De giver en mere naturlig fornemmelse af opdrift og giver svømmeren ekstra støtte i bagkroppen. Den nyeste version af disse shorts har en mere komfortorienteret linning og opdateret grafik.

"The Originals" er fremstillet af SmoothSkin-neopren af høj kvalitet og er syet og limet på samme måde som en våddragt til triatlon. Shortsene er lavet af 3 mm neopren i midten og 5 mm neopren i siderne. De 3 mm giver ekstra opdrift, mens de 5 mm sideindlæg sikrer en god rotation af hofterne ved hvert træk.

For nybegyndere og avancerede svømmere er den vigtigste faktor, der forhindrer dem i at svømme hurtigere, manglende stabilitet i torso og benpåvirkning. For nybegyndere og avancerede svømmere er den vigtigste faktor, der forhindrer dem i at svømme hurtigere, manglende stabilitet i kernen og manglende spark i benene. Deres armstyrke og teknik er god, men fordi de ikke ligger vandret på vandoverfladen, skaber de en stor vandmodstand og dermed "dødvægt", hvilket gør det vanskeligt at svømme effektivt.

Med svømmebukserne kan svømmeren vænne sig mere til at svømme i den korrekte vandrette og strømlinede position, så han begynder at danne et "neuralt mønster" for, hvordan han skal føle sig i vandet. Dette giver svømmeren mulighed for at koncentrere sig om et mere effektivt benslag og et bedre fremadrettet glid med hvert armslag uden følelsen af "synkende ben".

Med den ekstra opdriftsstøtte kan svømmeren også koncentrere sig mere om teknikken i armstrækket uden den konstante kamp med at holde hofter og ben i en høj position i vandet. Resultaterne har vist, at svømmerens position, hastighed og udholdenhed med tiden kan øges betydeligt ved at træne med neoprenbukser.

Velegnet til enhver triatlet, der ønsker at forbedre sin svømmeteknik i åbent vand i en pool. At svømme i våddragt under en triatlon er noget helt andet end at svømme uden våddragt under et svømmeløb. Størstedelen af din styrke skal komme fra overkroppen, mens dine ben og din torso sørger for den nødvendige kontrol. Disse shorts hjælper dig med at udvikle din teknik til svømning i åbent vand, mens du er i bassinet, hvor det enten ville være for varmt eller forbudt for livredderne at have en fuld våddragt på.

Til brug ved træning eller løb i åbent vand som et alternativ til at svømme i en fuld våddragt (hvis vejret er varmt nok!)

Dette produkt har modtaget hundredvis af positive anmeldelser fra svømmere, som har oplevet betydelige forbedringer i kropsposition, hastighed og udholdenhed ved at træne med våddragten.

Vis alle modeller fra Zone3 Freewater-serien

I korte træk

Benlængde
Benlængde
Kort
Anvendelse
Anvendelse
træning
Anvendelsessted
Anvendelsessted
Fribad/svømmehal
Egenskaber
Egenskaber
med løbegang
Type
Type
Jammer

Funktioner

Tilsigtet brug
Svømning
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Type:
Jammer
Anvendelse:
træning
Anvendelsessted:
Fribad/svømmehal
Materiale
Yderstof:
100% chloropren
Funktioner
Egenskaber:
med løbegang
Ben
Benlængde:
Kort
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Smal
Modelår
2023
Produktnummer
854980
EAN
0700253438451

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.