Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Zone3

84 Produkter
zone3
Zone3

Triatlondragter til profferne

Zone3 arbejder med filosofien om, at produktet altid skal være i centrum. Deres første kollektion blev lanceret i 2009 efter mange års forskning og udvikling. For at fremstille de bedste våddragter på markedet fokuseres der meget på materialer og brugervenlighed. Zone3 fortsætter med at skubbe markedet for triatlondragter.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Bliv klar til vandsport og triatlon med Zone3!

Et sportsmærke i de mest kyndige hænder. Det får du med produktporteføljen fra Zone3! Mærket er grundlagt af James Lock, der selv har en flot karriere som triatlet bag sig. I 2007 blev firmaet grundlagt samtidig med, at han stadig var aktiv. Dermed kan du nyde godt af tøj, tilbehør og udstyr til vandsport designet af en person, som kender kravene indgående. Hovedproduktet har altid været våddragter, men med tiden er der blevet tilføjet mange andre items, som du også kan få glæde af hos CAMPZ. En våddragt er dog det første afgørende køb, hvis du ønsker at prøve kræfter med triatlon. Hos Zone3 holdes  fokus erer man hele tiden på at udvikle detaljerne, så du kan komme endnu hurtigere frem i vandet. Derfor har de man fingeren på pulsen og ved at samarbejder med sponsorerede atleter, så dragterne også i fremtiden kan justeres til de givne behov. Mange af våddragterne er forsynet med ærme- og ankelstykker i en helt særlig silikonebelægning, som gør, at du meget hurtigt kan komme i og ud af dragten. Zone3 Volaire StreamlineDet hele handler om tid, og også her er det britiske mærke på forkant med tingene.

Zone3 – et konkurrencevindende mærke!

Der er så mange innovative og opsigtsvækkende detaljer ved kollektionerne med våddragter. Man har bl.a. også fundet ud af at designes Skulderpartierne er eksempelvis designet i ét stykke uden generende søm og delstykker, hvilket medfører øget betyder mere fleksibilitet. En anden performance-optimerende detalje er den såkaldte aqua dynamic-belægning, der sørger for, at du glider hurtigere gennem vandet. Det er en slags aerodynamik inden for svømning. Aeroforce og sensory catch paneler på underarmene er derimod med til at give en bedre følelse med dine svømmetag, så du har mulighed for at komme i bedre kontrol. Derudover har Zone3 fokus på ekstra opdrift takket været en særlig neopren-konstruktion, hvilket hjælper kroppen med at blive i den rette position omkring vandoverfladen. Våddragter er det helt store omdrejningspunkt, men du kan også få glæde af mange af de andre produkter fra Zone3. Mærkets svømmebriller er også populære blandt både amatører og professionelle. Man De anvender bl.a. eclipse- linser, der tilpasser sig lysforholdene, så glassene forbliver klare under mere mørke forhold, mens de bliver lidt mørkere i stærkt sollys. En anden model er triatlonbriller med horizon design, der er ekstra brede, så du opnår endnu mere synsvidde, hvilket er vigtigt for at holde øje med konkurrenterne. Badehætte, strømper og handsker i neopren samt race bælter er blot nogle af de andre items, som mærket også er kendt for.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!